Frågestund

Länka så de kommer massor av frågor!
 
 

Kaatach


Trött men glad!

Tja!

Har inte något live uppdatering men har haft lite uppdatering iallafall!
Nätverket har vart sämst de här dagarna! Men jag har haft de så sjukt bra ändå!!
Nu är jag iallafall på väg hem så jag orkar inte riktigt skriva något mer nu! KANSKE gör de när jag kommer hem!

Men ville bara ha iallafall en uppdatering idag och att ni vet att jag lever!
Ha de bra så länge!


Varför egentligen?? Och vad för mål med bloggen??

En vanlig fråga hos många är varför bloggar just du??
 
 
Tänkte ta de nu,
Jag hade ju en blogg innan denna och den var mest för Lykkes uppfödare som bor i Danmark och hon skulle kunna läsa hur de gick för oss( www.vickanslykke.blogspot.com ), jag tyckte de var kul att blogg så ville börja blogga på en ny bloggportal och då valde jag blogg.se, jag hade hört mycket bra om blogg.se av de som använde  blogg.se ( t.ex. Min bästa kompis Evelina, hon använder blogg.se) jag började bra men jag tog ett långt uppehåll, i ca 1-2 år tror jag de var, sen träffa jag ju Nellie och hon skaffa blogg, hon började läsa min blogg och sen när hon förstod att jag inte bloggade så mycket så började hon tjatat på mig att jag ska börja blogga och nu sitter jag och bloggar varje dag( iallafall försöker) 
Jag tappar suget att blogga när ja ser att mina kompisar som bloggar får jätte mycket kommentarer och följare och vet vad de ska skriva om för de får hjälp av sina läsare, jag har ca 10 läsare när jag är aktiv på bloggen och jag vill ha fler, jag tappar också suget att blogga för jag inte har följande och inte får hjälp!! Jag har jätte svårt att sätta mig och skriva när jag inte vet vad jag ska skriva om. 
 
Nu händer de inte så mycket på dagarna hos mig, sitter mest hemma och kollar på tv, när då har jag inte just något och skriva om. De är då jag vill ha hjälp med idéer va jag kan skriva om! Jag gillar att blogga och vill bli större i bloggvärlden! ( kanske inte om detta men tog de nu, så ni vet hur jag känner) 
 
Mitt mål med bloggen idag är att jag ska ha mellan 20-40 läsare per dag( inte mycket, läser bloggar som har ca 10000 visningar per dag, försäg de är stora) ocnåra 10 kommentarer, kommer ta ett tag men jag ska försöka!! om man inte försöker så vet mon aldrig om de går! så ja, ska test iallafall ( ni tycker säkert de är jätte mycket men jag tycker hellre för höga en för låga mål!!!!) 
Så nu vill jag ha hjälp av ER att dela min blogg till era kompisar och börja kommentera vad jag ska skriva om! Om nån vill göra så här tips blogg mellan varandras bloggar så är jag gärna på bara att ni tar kontakt med mig!
 
Av några av mina läsare så får jag jätte fina kommentarer att min blogg är fin och så, kan ni inte medans ni skriver en sån kommentar att ni typ skriver också vad ni vill läsa om! Har några saker jag tänker skriva om som jag har kommit på själv! men jag vill veta vad just NI vill läsa om, jag kan inte tänka era tankar vad ni vill! 
 
Ni kanske vill ha en tävling med fina priser??
kanske hual när jag har vart och handlat något?
snälla hjälp mig! Skulle vara så sjukt tacksam och göra allt ni ville!! 
 
Bjuder på en bild från i vintras på mig nunan jag skulle på kurs!
 
 
När ni läser detta inlägg så är jag på ridläger som jag nämnde i några inlägg innan! Om ni inte har läst de så kan ni läsa på Ridläger nr 2! Där kan ni läsa lite om ridlägret och saker vi brukar göra! 
 
 
 

Fritiden, vad händer egentligen när jag inte är i skolan??

Jo! De är en roligt ämne om man frågar mig , jag gör allt ifrån att vara i stallet, är nere på hundklubben med min hund Lykke, umgås med kompisar, sitta och plugga( händer inte ofta men ibland) 
men vad gör du på de här olika aktiviteterna?..
haha de är en lång historia men jag kan ju snacka om sakerna lite grann iallafall!
 
Kan börja med när jag är nere på hundklubben för där är jag ju ändå mest av allt! 
Är nere på klubben ca 4 gånger i veckan!
När jag är nere på hundklubben så gör jag nästa vad som helst. Oftast så ska jag träna Lykke, jag träna oftast då agility för jag satsar mest på agilityn med henne (kommer inlägg om mina mål med henne) då är jag oftast med en kompis också som har hund och tränar med mig. 
Jag brukar gå något som kallas hundrundan (de är inte meningen med att jag ska göra reklam om de men de kan låta som de) men de är en hundaktivitets promenad som man går tillsammans med sin hund och en massa andra folk, de en dam (eller om man väljer de andra ordet får man ju också göra men.....) som har mig som hjälpare som håller i denna promenad, när jag börja gå denna promenad så var de mest för att träna Lykke att man kan göra saker med andra i närheten också, inte bara skälla på de andra hundarna. 
Annars händer de att man sitter och fikar det folk som är på klubben ( blir oftast en och samma) 
på klubben så sitter jag med i en ungdoms styrelse så jag går på möten också, jag sitter med i tyresö hundungdom ( kortare och änklare att säga Thu) jag kom med för ca två år sedan, har inte hållet några egna kurser men har vart sjukt mycket hjälpinstruktrör, tror att jag måste bli moddigare först, måste få lite tid på mig att fixa sånt (är ju ganska blyg av mig där)
Men på eftermiddagarna brukar jag vara där i mellan 3-6 h per gång beror på vad jag har tänkt att göra.
 
Kan ju ta stallet nu.
 
Jag brukar vara i stallet mellan 1-3 gånger i veckan, minst 1 iallafall då jag rider en gång.
Jo som jag sa så rider jag enbgång i veckan på ridskolan på måndagar! Jag rider islandshästar efter ett dåligt Intryck på vanliga så.......! 
Började komma roliga aktiviteter där och jag va med på de olika aktivitetern (När jag hinner, har ju egen hund som måste få sitt, Lykke går förre de mesta!) Kom en dag jag fick frågan om att vara sköttare på min favorit häst Muninn, jag tacka ja till de och gick en sköttarkurs, så nu är jag i stallet och hjälper till! Brukar vara ganska mycket som man får göra! 
De är inte så mycket att berätta mer. Nellie brukar vara där mycket också, så blir mycket att umgås med henne också, fast de säger ju jag aldrig nej till!!! ;) 
 
Kompisarna då! 
Hinner inte med de riktigt, jag har ju kompisarna i stallet och på klubben jag umgås väldigt mycket med för då är vi ju ändå spå samma ställe! Varför inte umgås lite då?? 
Nu på sommaren så har de inte blivit så mycket ned stallet (förutom ridlägret) och klubben (lägerledare på lägret där, men mer är jag inte sommars årets sommarlov) men så då passar jag på att umgås, med vännerna jag inte träffar när de är skola! Men nu på sommaren brukar vi oftast ligga på stranden och snacka och sånt. Finns inte riktigt något att göra!
 
Plugget är ju inte så mycket att skriva om! Ja sätter mig på en stol med mina saker och börjar, det tar ca 1 timme att sätta mig däjagar jag vill verkligen inte plugga!
 
Men de är typ de som händer på min fritid! 
Ha de så bra så hörs vi !! 
 
Puss & Kram!

Mina husdjur!

Jag har ju ett antal husdjur, eller mest hundar ju men har också en hamster, tänkte ta och berätta om de Lite kort!
 
Kan börj med Lykke för henne pratar jag ju om ganska mycket här på bloggen, men inte riktigt presenterat henne!
 
Lykke är egentligen bara smeknamnet på henne, hon heter egentligen Foulas bi nice (tror jag) och hon är 3 ska fylla 4 i 25 november ( ojjjj, redan 4, hon kom ju nyss) och hon är en shetland shepdog. Hon är lärd och tycker väldigt mycket att jobba om hon får godis. Med henne träna jag agility och freestyle och vill börja träna drag och vallning. Hon tycker väldig mycket om att skälla och busa med mig.
När hon var liten så trodde alla hon var en broder collier för hon är svart vit, de är ovanligt i Sverige men aa. Sommaren 2012 för snart ett år sen så fick hon fem små valpar.
Här är hela familjen! Tre bilderna högst uppe är på tre av de och sen bilderna på höger sida äter de andra två, bilderna längst ner är pappan och mamman, mamman är bilden med tungan. Bilden är mitten är på valparna! Alla valpar är sålda till 5 sjukt snälla/trevliga/bra ägare! valparna trivs där de är idag!
 
Kelly! 
Kelly är en risen (kan inte stava hela! ) på åldern 5 snart! ( tror jag) 
Hon är en trevlig liten dam som mamma träna bruks med. Hon gillar att ligga i sängen med mamma och hon är en riktig liten mamma gris! De kan man säga.
 
Tiller!
Är kellys lilla bebis på åldern 11månader och är en riktigt jobbig lite skit unge! Hon ska köra bruks när hon blir större(tror jag) Tiller är mammas också, hon gillar att mysa och pussa folk, ligger gärna i soffan med oss! Mysig litenbskrutt och är vårt lilla skit troll!
 
hon soverklig gärna i sängen på dagarna om hon får!
Hon älskar att mysa!
 
Daisy!
Är en dvärg snaoser(stavning?? Ingen aning hur de stavas!! ) på åldern 2 drygt och älskar att mysa i soffan och så, Daisy är en av min brors huntränga tränar henne ganska mycket i agility och hom bara älskar att springa!!
 
Det finns inre så mycket att skriva om de andra hundarna! Juste jag har ju Kiwi också!
 
Kiwi är en lite guldhamster på 1 årsåldern! Haft henne i ett år och några månader nu, hon är mysig och gillar att springa i sitt ljul! Hon sover sjukt mycket så hon är inte så social mot mig och mina kompisar!
 
 
Tack och hej för mig!

Bildbomd!

Bildbom från lägret, många bilder har ni säkert sätt men de fick vara med här också!!
 
 Min packning inför ridlägret, hade en väska till men den fick inte vra med på bild ;)
Jag på måndags morgonen, lite trött och hajpadd!! 
När jag möter Nellie på morgonen! Hade samma outfits på oss! Love ridbyxorna, de sitter parfekt på mig!
Nellie snygga ben! vi hade samling!!
Vårt rum! Mitt och Nellies! ;) De var kaos!
Haha vi har lite roligt på måndags eftermidddagen! vi var väldigt trött!
Första kvällen när vi satt och kollad på film!
Lunchen jag och Ledaren hämta!! ;)Min pizza bilden under!
Tisdags kvällen, 7 tjejer livrädda! ;) bästa bilden på oss!
Jag hade tråkigt innan jag skulle sova! 
Bild på rummet de vi spendera mycket tid på ridlägret, detta var efter spökrundan!
Jag "solar" på en bänk! 
Jag på Muninn och Nellie på Dagrun! (våra sköthästar)
Muninn innan uppvisningen!

Mininn har jätte fin trav! hahha bara att jag sitter fult!! ;)
 
uppvisningsbilder!
Efter uppvisningen! Nedanför!
Och sisst men inte minst, Gruppbild!

Ridlägret!

Som sagt , detta inlägg är efterlängtat, inte efterfrågat men jag har viljat skriva detta inlägga jätte länge och jag har inte haft tid, men nu ha jag tid! 
vi tar dag för dag! om ni vill ha en annan veriation på den så kan ni kolla in min kompis blogg. (länkar längst ner!)
 
 
Ridläger!

Måndag: 
Jag vaknade typ klockan 5 kunde inte soman om igen, efter lite kollande på min mobil och några sms så kunde jag ätligen somna om och sedan vaknade jag vi 8 igen. haha blev inte så mycket sömn. 
Packa in alla saker i bilen vid 9:15 för att sedan åka till stalet. Var sjukt glad och nervös. När jag kommer till stallet så förstår jag att jag är väldigt tidig när jag såg att klockan bara var 9.30, haha skulle samlas 10 (oupps) Får ett sms av Nellie (som skulle vara med på lägret) att hon var framme , så jag gick ur bilen och packa ur våra saker och blev fotade
 
VI har samma outfits! haha lite kul!vi har täkt över aniskterna för vi åg lite knäppa ut!
 
När kollan va väll 9,50 gick jag och Nellie upp med våra grejor och hoppa in i vårt rum tog en varsin säng. haha de första de blir är KAOS! de såg förjävligt ut! 
 
 vårt rum från jag ligger ner
okej inte så farligt på denna bild
 
Då var de väll dags att samlas!! ojjjjj, jag var äldst och flummigast! hah lite kul, vi var ca 11 person mella 6-15 år. haha stor ålders skillnad.Vi gick igenom massor av saker! visste allt tror jag! vi fick också veta vilka hästa vi skulle ha! Jag fick Muninn!! ojjj va översakad jag blev!! (eller inte, känner ledaren så on hade sagt innan vilken jag skulle få)
 
Nelie s snygga ben! hahah!
 Muninn! <3
Finaste <3
 
sötaste! <3
 
 
Samilgen var över då var de dags att Rida!! Första passet var mest att känna på hur hästarna var! Muninn var pigg och glad och han tyckte de var roligt att jobba, jag jobbade honom mycket i tölt (hans svårate gångart) tillslut tyckte han de var rätt okej att tölta, han gick avslappnat
Bild från i vintras men bjuder!
När i hade ridit klart så var de dags att mocka och packa hö, alla tyckte de var roligt och alla var glad. 
När allt var klart i stallet så fick vi sedan gå och äta lunch (kommer inte ihåg vad de blev) sen blev de lite fritid och sedan var de dags att gå ner till stallet igen för att fixa en liten hinderbana, och en häst som hette Naggur skulle vi rida barbacka på för att lära oss att sitta ner i traven (vi fick rida honom för att visa av våra hästa fick skulle på tur) vi dela in oss i två grupper och första guppen som var vi, börja med hinderbanan, haha! OMG säger jag bara! den var konstig. vi hann köra den två gånger men andra gången gick den sämst och då kollar ju såklart ledaren på när vi kör!! sen skulle vi rida barbacka på Naggur, ohhh!! jag typ bara njött när jag satt på hans rygg, han var så sjukt rolig att rida! trodde jag skulle ramla av! hahah!
Efter vi hade typ myst med honom och fixat honom så var de middag de blev tacos och jag typ inte hungrig! :( haha vi fick lite fritid innan, men då satt vi (jag och Nellie och två tjejer till) bara in vårt rum och typ chillade och bäddade till våra sängar! De var kaos!!!
Efter middagen så satt alla och prata (+ledaren) och sedan kollade vi på film
 
Mitt i filmen så säger hon att vi ska ner och fodra! haha! Efter gick vi upp igen och kolla klart på filmen! Gick in i vårt rum (en till flytta in till vårt rum för hennes kompis sov hemma) vi låg mest och snacka, till slut så somna de men jag såklart ligger vaken! Resten av natten var en marddröm!! (haha massor av ljud och obehgliga saker! )
 
haha så svart var de och jag har ingen effekt på!!
 
 
 
Tisdag:

Vaknar klockan 8.00 av att Nellie sitter typ och gråter i sängen av en orsak jag inte ska ta här! allt blev Kaos men sedan blev de lungt och vi gick och åt frukost. vid 9.15 skulle grupp  vara klara med sina hästar och vara inne i ridhuset (jag var i grupp ett med nellie och ett par till och vi dela in oss för de var lite ojämt ridvanna) ridpasset var Tölt och galopp. Han gick ju som han gick, lite små pigg men han gick bra!  Slutet fick vi galoppera, OMG va han var pigg. haha de var kul men lite jobbigt! Efter ridpasset så skulle vi fixa hästarna och sedan hjälpa grupp 2 att fixa hästarna. De red nästan samma saker! 
Efter deras pass så var de fixa stallet (samma saker som måndagen) Sen var de lunch. Egentligen så skulle vi ha bad men de blev inte så för att polen var inte iordning gjord så de såg ut som i h........... ut!! så de blev fri tid IGEN i ca 3 timmar. HAHA kanske inte så smart de blev väldigt mycket flum!! hahah sen hände de lite saker (samma där kan inte ta upp på bloggen)
 
 
 

 flummiga vi, vi bettede oss som 3 , så jdrans kul!! hahahahah!

Tre timmar gick typ i en sekund, då var de väll dags att rida igen då. De blev en uteritt i ca 2 timmar! va mest skrit för vi hade ju en 6 åring med så ja, mycket bergsklättring och skog, de var mysigt den tiden, hade ändå ganska kul! Muninn var pigg som vanligt och tyckte de var ganska chill att gå där, jobbade honom på vägarna där de var inte så mycket träd och där de varplant med lite böjning och så, då gick han fint. blev lite svettig men inte så farligt Efter uteritten blev de ännu lite fix i stallet (mest soppning) 
De blev middag. Efter maten så ville vi leka något och till slut så samlades alla då ville mina kompisar  köra körraöma(stavning) haha skit tråkigt för jag tycker inte om att leka såna lekar. De var kul att kolla på! Jag hjälpte Ledaren att kvällsfodra och och fixa lite mer i stallet, haha när mina kompisar hade kört halva så fick de soppa!! hahahhahahaha! Sen tvinga de mig att vara med och såklart så tvingar ledaren också!! INTE OKEJ tycker jag! hahaha ! gömde mig med en kompis för jag ville inte gömma mig själv , när vi blev hittad av en så kommer en annan bakifrån och säger hittad och jag flygger två meter upp och blir livrädd!! omg ! haha jag och min kompsi går in till ledaren som typ städa lite efter oss, hhah. vi satt och snacka med henne lite och sen blev de film, hah medans de försökte sätte på filmen så blev de lite spökerier och i var typ sjukt rädda. När filmen var igång så gick ledaren till ett annat rum och satte sig där och gjorde nått medans vi typ får panik och springer runt! hahah, till slut skulle jag på toa och där fick man ju såklart inte vara ensam när de andra är rädda och jag var äldst där. hahahahhaha gud va kul vi hade!
 
livrädda! haha iallaflall jag, haha ingen annan ser rädd ut, vi satt 7 stycken (1 fotar och on satt där också sen)
 
 
Sen var de lägg dags och vi typ flumma runt i våra rum i Ca 30 minuter hahah omg va vi var glad/rädda/trött på samma gång!! haha till slut locka alla på ca 0 sekunder! alla var så jä******a trött!!
 


 
Onsdag:
 
Vaknar av att nån sätter en armbåge i mitt ansikte och att de var kallt, då hade jag fått en nattgäst i sängen (Nej inte en kille, Nej vi gjorde inget, hon hade drömt mardröm) gick upp och åt frukost och typ fixa oss. 
9.45 så skulle vi vara klara ( grupp 1, samma grupper som tisdagen) och vara nere vid ridbanan för vi skulle rida kadrilj! (om man inte vet vad kadrilj är så, sök)
Jag fick rida tvåa för muninn skulle blivit för taggad om han skulle ridit först, men annars brukar jag vilja rida först. Kadriljen gick bra. Men han var pigg men gick väldigt väldigt bra. 
Första kadriljen jag tycker är svår, den var sjukt svår vi körde den typ tre miljoner gånger!! HAHA riktig rolig kadrilj belv de till slut. 
Efter ridningen så gjorde vi precis samma saker som Tisdagen, fixade hästarna, kollade på de andra när de körde kadrilj och sedan fixade i stallet. Medans vi fixade i stallet så kommer ledaren och frågar vad vi vill ha för pizza, sedan går hon och beställe och vi gör klart och går och byter om (orkar inte ha ridkäder då ) 
När jag håller på att fixa saker i vårt rum så kommer ledaren och fråggar mig om jag vill hänga med och hämta pizzorna , kunde väll ställa upp på de så jag hängde med och handla Godis, läsk och Hämtade pizzorna. 
 
 
 
 
 

I bilen var de för de mästa tyst men belv lite snack ändå! haha när vi kom tillbacka så kom alla rusande ner för trappan och bara PIZZZZZZZZZA!!!!! Vi gick och åt och sedan fick vi ett uppdrag att göra massa saker, efter unnifär 10 minuter så tykte vi de blev tråkigt så till slutså samlades alla i rummet där vi brukar vara på kvällarna och typ så ville de att vi skulle leka köragömma (stavning igen) igen men jag vägrade, de gjorde allt för att jag skulle vara med, hahah de slog mig med kuddar tillomed. efter ca en 15 minuter så tyckte ledaren att de var jobbigt att hör oss typ skrika på varandra och såg att jag inte tyckte de var kul så sa hon 
- Om ni gömmer er så leta vi!! 
Alla typ blev galna och skrek och sprang och gömde sig, haha där satt jag och ledaren och när alla hade gott så säger hon
- haha jag tänker leta efter ett kvitto istället!!!
haha omg va de var kul, alla hade sprungit därifrån i onödan!! hahahahahahahahhahahahaha
efter ca 30min så sa hon, vi kanske borde gå och leta efter de, vi gick till ridhuset och kollade om nån var där och sedan gick vi tillbacka och satte oss och snacka, efter 15 minuter så kom de tillbaka och ba 
- haha vi visste att du skulle sitta här och lata dig!! hahhahahahahhahaha
när alla hade kommit tillbaka så gick vi gemensamt till rihuset och gick kadriljen 2 gånger och sedan gjorde grupp 1 iordning sina hästar och gick in i ridhuset och red kadriljen!!
 
 
haha de blev kaos och vi typ skrattade igäll oss efter! när grupp 2 red så var grupp 1 så flummiga så vi satt på lektaren och små prata med varandra, haha Ledaren sa till två tjejer 
- kan ni inte ni hämta henne??
- varför kan inte Nellie och Viktoria göra de??
- För de är inte barnvänliga!!
Jag och nellie kollade på varandra och sedan henne och sa VAAAAAAAAAAA!! 
Tillslut fick vi fyra och hämta henne och sätta henne i vårt knä och tvinghålla henne där för hon ville inte sitta med oss (en tjej som var 9 år som inte ville rida med på kadriljen och var blyg och vi gjorde allt för att få med henne i gänget men de funka inte så vi fick tillslut tvinga henne lite)
efter vi hade fixat klart i stallet så gick vi upp och åt, haha innan jag kom upp så fick jag hämta den där lilla tjejen sätta henne på ryggen och bära upp henne för hon ville inte vara med, hon tyckte tillslut att de var kul att var med oss så hon gick sen efter oss hela kvällen. sen när vi åt middag Haha vi körde tysta leken när vi åt för vi kunde nästan inte hålla käft!! hahahah Gissa vem som vaannnnnnn!! haha jo jag!! haha de gjorde allt för att jag skulle prata, ingen lyckades! de putta ner mig från soffan, kitlade (stavning) mig, hahha de gjorde allt för att jag skulle prata, sen när jag vannn så skulle vi kvällfodra!
De gick fort att fodra förviviste vad vi skulle göra sen. Efter fodringen skulle vi har disko i ridhuset. De blev ganska mycket springa runt och jagga varandra, Tillslut tyckte jag de var lite jobbigt så jag gick ut och ringde en kompis, hon ville de. Satt och prata där ett tag, när jag kommer in så säger ledaren till mig att de hade stått och dansat så från jag gick ut. hahah hur orkade de?? de stod och dansa kanske i 3 timmar kändes de som!! OMG!! 
när vi tillslut tröttna och vi blev trötta så gick alla gemensamt upp och satte oss i ledarens säng och snacka. haha i hade lite planner vi skulle göramen vi  lyckades inte med de.... hahah omg va vi faila!!
Men när vi satt där så hade vi mycket skratt för vi sa roliga saker och flamsa runt vi hade, kudd krig, haha omg va kul vi hade! alla hade kommit i en grupp och vi typ hade så roligt att vi glömde bort va vi skulle göra. Tillslut säger ledaren att hon var hungrig igen så hon gick in till körket och jag gick efter och sa
- kan inte du skrämma de och typ gå ner där och gå upp andra vägen?? du såg hur rädda vi var igår! har skrmmt de hela dagen!
Där kom de andra och förstörde och jag gick in och satte mig med de och de fråga vad jag hade pratat med henne om men så sa jag bara att Nellie ville att jag skulle säga henne en sak (hon sov inte där tis ons) men sen messa jag med henne (ledaren) och hon kom in och åt sen gick hon. Efter en stund går kompis och skulle göra något och när hon kommer till dörren så springer hon tillbaka och bara skirker och vi andra skriker och sen blir de kaos!! haha gud va vi var rädd! (skiter i en del detkommer vara jätte långt för jag kommmer dra ut på historian, om ni vill veata mer så komentera så kan jag skriva de i ett annat inlägg, då kommer en skitålig film också annars fattar man inte vad jag snackar om, men vet inte, man hör bara mig skratta) 
När hon hade skrämmt klart så gick vi och satte oss igen och snackade! 
 
 bara en radom bild jag tog då!

Efter ca 30 minuter så sa hon att hon skulle bara gå ut och att vi skulle börja fixa oss, vi var precis helt galna, fatta inte riktigt där men jaja vi skratta och var glada. 
När hon hade stängt dörren så kom vi på att vi skulle sova alla tillsammans, jag var så envis att vi skulle sova i vårt rum och min vilja gick igenom, alla kom in till oss (7 personer, de andra hade gott hem) vi låg och fnissa och till slut fick man skricka godnatt 2000 gånger och håll K******* 10 000 gånger mer. vi somna gott där! Mysigt var de också!
(har tyvärr ingen bild, skulle ha tagit en men hann inte)
 

 
Torsdagen:
 
Jag vaknade av att en klocka ringde i ett annat rum så jag fick typ skrika på de andra 
- VEMS KLLOCKA ÄR DE SOM RINGER?? 
hah efter hon hade stängt av den så somna alla om lika fort! förutom jag! SUCK! 
Alla vakna av att de andra kom (förutom Nellie) alla blev galna och börja snacka om gårdagen och tillslut så hör vi en dörr smällas upp och två kollar ut(en av de var jag) och hoppar in lika fort igen och skrek så alla andra skrek, hahhaha! De vara bara ledaren som hade retat oss igen!! hahah! 
Alla gick och åt frukost, mitt i frukost kommer Nellie och alla hopppar över henne och ska berätta vad som hände i går!! hahaha blev ännu mer KAOS! 
Alla gick och packa sina saker efter frukosten och sen gick vi ut och fixade hästarna för vi skulle rida ut BARBACKA!! Omg va kul de var fast jag satt och klagga över hur ont jag hade i backen för muninn är så small och benig!! hahah! kul var de, Nellie tröttna på mitt tjatt! Blev mycket tölt och Muninn går bättre i tölt ute på uteritt, oftast(tycker jag), han var lugn och snäll så jag var väldigt nöjd, förutom när vi skulle galoppera, haha han var så taggad så han stod på samma ställa och galopperade och blev helt uppstässad så när jag väll släppte honom så tar han ett lite skutt och kutar efter de andra!! haha han blev en piggelin ! 
När vi kommer tillbaka så gör vi samma sak som alla andra dagar och sedan gick vi och åt lunch de blev tost, de var gott!
 
Efter så gick vi kadriljen typ 5 gånger och sedan gick vi ner till stallet och fixade sadel och tränset (alla var trötta efter gårdagen och natten) fixa hästarna i ca 2 timmar och sen gick till ute banan och red kadriljen en gång. när vi kom tillbaka så satt vi fortarande på hästarna alla föreldrar hade kommit och gått in och satt sig och vi skulle rida kadriljen för föreldrarna, grupp 1 började (alla trodde de skulle bli kaos) men de gick toppen och alla var nöjda efter! 
Sen satt vi och väntade på grupp 2 skulle bli klara och sen blev det ett grupp foto och mssor av andra foton
 
våra bästa!! :)
 
haha har fler bilder på kadriljen men har inte laddat upp de på datan kolla på Nellies blogg!! länk där nere!
alla slängde in hästarna i boxarna och gick och åt tårta och sa farväll!! :(  de var tråkigt men jaja lägret var över och de var skönt att komma hem och ta en svalkande ducsh! tror de var den skönaste duchsen på länge!!
 

 
Har vart ett sjukt roligt läger och träffat massor av nya vänner och så! Jag saknar verkligen alla!! vill verkligen ha kontakt med dessa personer och så!! 
Vill tacka mina kompisar för tt ni har vart så sjukt snälla och sen vill jag tack såklart Ledaren som var typ ensam på lägret fixat allt så vi skulle ha de så bra som vi har haft de, hon har fixat nästan allt helt själv och hon är inte så gammal så jag tycker hon har gjort ett sjukt bra jobb!! Hoppas du ser detta och du har vart så sjukt duktig!! TACK!! <3
 
 
De var en lång resumé om lägret! hoppas ni har orkat läsa allt! TACK!
 

 
Länkar till Nellis inlägg om lägret kommer här: 
¤ http://nellies.horseworld.se/2013/06/20/ridlager-dag-1/
¤ http://nellies.horseworld.se/2013/06/21/ridlager-dag-2/
¤ http://nellies.horseworld.se/2013/06/22/ridlager-dag-3/
¤ http://nellies.horseworld.se/2013/06/24/ridlager-dag-4/ 
sen en bildbomb från henne!
¤ http://nellies.horseworld.se/2013/06/20/hemma-2/
och hennes blogg
¤ http://nellies.horseworld.se/
 
 
Puss & Kram
 

Födelsedags kalas!!

 Hej, Detta är ett tidsinsällt inlägg! 
 
Vet inte om jag hinner blogga idag så gör detta inlägg innan! 
 
Jag är på "fest" hos en nära vän till mig! Hon har fyllt 19 år och vi firar henne lite idag, Jag har troligen Lykke med mig (hon har själv 3 hundar. hundkompis är hon) så hon fick följa med. Vi åker nog och badar efter Luch och lite snacka!
 
Sommaren 2012 i augusti!
 
Det blev ett ganska kort inlägg för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om , jag skriver ändå detta några dagar innan! 
 
Packningen inför Thildes läger är nu klart och imorgon ska jag ha en slapp dag, troligen blir de lite shopping med mamma och en glass i stan eller umås jag med en kompis sista dagen innan lägret!
Nu är jag sjukt peppad på att åka på läger igen!
 
Veckan efter ridlägret så tror jag att jag åker till fors för att kolla till Muninn efter ridlägret och mocka hos honom och putsa hans saker och på honom! han måste får kärlek nu i sommar! Saknar honom redan!! :)
 
Lovar ett inlägg i kväll!! 
 
Puss på er så länge!!
 
Bjuder på denna bild när jag var liten!

Ridläger nr 2

Hejsan svejsan!
 
På Tisdag nästa vecka åker jag på ridläger i Mehedeby(inte på hennes gård i år, vi är dfär hon brukar ha vuxenkurser) i 5 dagar. Jag har vart på det ridlägret förr och det har vart så jäkla kul! Så vill åka dit iår igen, hoppas på lika mycket roligheter! 
Det är Sproti jag hade för 2 och 3 år sen (Sproti på bilden ovanför)
 
Det tar ca 2h att åka dit. Jag åker dit med två "kompisar" fast egentligen skulle jag dit själv men hon la ihop läger 1 och 2, så då fick jag åka med dom.
Förra året var min bästa kompis H  (skriver inte namn), 2 hästkompisar, sen lär man ju alltid känna nya folk och en av tjejerna som åker med mig iår
 
Jag skulle helst vilja ha Börje eller Sproti! (börje på bild, skit i min min haha)
Bilden är från uppvisningen förra året :) 
 
Hon som har lägret heter Thilde och hon har några hjälpare(vet inte vilka i år)
Vi rider  2 ggr per dag, de kan vara mellan gymkana (en hästlek som är skitrolig) uteritter, hoppning, vanliga gångartslektioner, bad med hästarna och masssor av sånt. sen är de ju stallfix och sen badar vi nästan varje dag om de varmt (populärt på ridlägret) vi brukar sova på ett loft i ett hus på hennes gård där de är 10 sängar och lite smått och gott! I år vet jag inte hur vi kommer sova
Ditt vi sa iår är inte till hennes gård utan till där honhar sina vuxekurser. 
Står hos stona med deras föl!
 
Jag kommer ju såklart ha min mobil så jag kan blogga iallafall försöka, finns en risk att jag inte hinner blogga så jag har fixat tidsinställda inlägga varje dag! Tror de kommer mellan 1-3 inlägg från mobilen på tisdag när jag åker och har kommit fram! Kanske kan göra en videoblogg där? Vet net riktigt hur internet kommer vara där. Så vi får hoppas!! 
 
Nu ska jag ha de så jäkla kul! Har de varje år så varför inte detta år?
 
 
 
 
 
 

Vad händer i kväll??

Hejsan svejsan! 
 
Ikväll drar jag med en kompis till grönan igen för att se sommarkrysset! ska bli så jäkla skoj! 
Var ju där me henne förra veckan och nu ska vi försöka få bättre platser än vad vi fick då! :) 
Kvälens outfits är:
 
Blåa byser från  HM och sen en grå tjocktröja ( vet inte om jag ska ha min canada eller tilton märket på ) men aa sen mina brillor från Gina trico och troligen inte min mösa!
 
Känner att jag måste umgås med vänner som jag inte kommer träffa på ridlägret innan jag åker!! :) 
 
Blev ett kort inlägg men de får va! 
 
Ps: kommer två till inlägg till idag!!
 

Håller på

Jag håller på med några tidsinställda inlägg för nästa vecka och lite till denna vecka! :)

vad vill ni ha och läsa om?? snälla hjälp mig!! :)

Inget som de ska just nu!

Dålig uppdatering! VET!

Som rubriken säger inget som de ska!
I måndags sa jag ju att de skulle till sickla, men de hände ju aldrig! Blev en slappdag! Ganska skönt men aa, duchsade Lykke, slappa i soffan och massor av mysiga promenader med Lykke, bara hade de bra egentligen!

I tisdags skulle jag vart med en vän men de blev ju inte heller och jag var hemma och fixa lite med min packning ! Inge vidare dag hade jag då!

Idag då! Allt blev bara bajs! Idag skulle jag vart med vännen jag inte va med på tisdagen men de blev inte heller för hela min kropp värkte, vet inte riktigt varför men jaja, sen imorgon skulle ju jag åkt till Grönan men jag blev lite irriterad ( inte lite, blev jä****vligt sur) så ja blev ledsen/sur på samma gång och jag ville bara ta täcket över huvudet just nu!

Så imorgon har jag inte ett j****la piss att göra, blir nog en dag hemma! Inte så kul men jaja finns inget annat att göra, de sejs också att de ska spö regna! Jaja sova bort hela dagen imorgon också!

Tror att de inte kommer någon uppdatering imorgon! Gjorde en nu för jag skulle bara skriva vad som händer!
Kanske kommer Ridläger inlägget! Fixar de! Kommer också fixa så de är tidsinställda inlägg nu när jag åker på ett till Ridläger nästa vecka! Kommer info om de också!

Jaja nu har jag Inge lust att blogga! Håll koll på min instagram! Kommer bilder där under dagarna jag inte bloggar! Flachs!
Puss & Kram skumbanan😜

Ps: min outfits är,
• Gula trasiga byxor från Malaga!
• Tyresö hundungdoms läger tröja från Thu 2009


RSS 2.0