skulle.....

.......ha uppdaterat igår sa jag ju men jag hann inte!!

Igår var en underbar dag som jag nästan visste! W kom till mig vid ca 14 tiden och vi var hemma hos mig och typ slappade, kolla lite på film, åt, fixa oss och bara chilla runt. vid 19 (vet det var sent) men v åkte till S och sedan vidare mot grönan, hos S så fick jag ta ett av hennes kusinbarn(så söta!)
Väl framme vid grönan så var de knök mycket folk, man såg lite grann men inte så bra...... vi var vid grönan 20,30 så vi hade missat lite men de gjorde inte så mycket.... sen var de hela jäkla vägen hem också, de var en rolig upplevelse! de var mycket folk och vi skulle ner för trappor med barnvagnarna och ner för rulltrapporna och lite så... men sedan när vi kom hem så var jag och W jätte trötta så vi satt vid datorn en stund och sedan så gick vi och la oss ca halv 2... sent men jajja om man har haft en bra kväll får man ta de! :)

Idag då!! OMG!! var seg hela dagen, vakna vid 10 och sen låg jag och vänta på W skulle vakna men jag fick väcka henne! hahah!
sen kom jag på att jag skulle till stallet på loppis, vi skjutsa hem W och sedan åkte vi till loppisen, väl framme i stallet var de in gen där.... :/hmm konstigt........!
jag och mamma gick in i stallet och jag fick tankar från lägret jag var på...! åhhh saknar så himla mycket! imorgon är de två veckor sedan jag var på väg till stallet för sedan gå på lägret! (kommer en resumé med bilder och allt om lägret!!) men vi gick in och kolla hur fint de har blivit (håller på att göra om)
Sedan åkte vi och kolla in mitt gamla stall i Haninge och hälsa på där... så mysigt stall de är!! vidare mot ett hus som är till salu! inget vi hitta! på vägen hem fick jag en glass... mums!
Vid 17 tiden så gick jag över till min granne och hängde där en stund och nu sitter jag här och bloggar!
just nu sitter jag och lyssnar på musik! vet inte vilken!!

morgon blir de en dag i sickla med ett par kompisar(egentligen orkar jag inte, som jag känner nu) men de ska nog gå bra! :)

nu orkar jag inte skriva något mer!! ni får följa mig på instagram- flachs

Ha en skön dag imorgon så hörs vi kanske på bloggen!

 

 bild från i vintras på Lykke otad av Johanna wallén 
 
En häst från vårt stall (vet ikke vem de är) 
Så såg jag ut igår, vet att den är svartvit men gillar svartvit!!
från i morrse! Det är Tiller!
Två tröttisar i morse!!
Hahha bjuder på denna! jag är jätte trött jag suger på min klubba som såg ut som en napp!! :)
 

Sorry!

Lovade ju massa saker! oops !! Men har inte haft tid jag jag njutit!

Jaja! Nu ligger jag i min säng! Precis kommit från Nellie!
Vi har haft de jätte mysigt, vi låg och chilla i hennes säng, sen gick vi ut och hoppa, sen gick vi till pizzerian och köpte pizza och lite sånt sen gick vi hem, åt pizza sen kolla på film och höll på med mobilerna! Jätte mysigt har vi haft!

Hahah inte så roligt att läsa men jaja!
Min outfits är: ( vet ej vad de kostar! )
• T-shirt från USA någon stans (tror jag )
• Shorts från Gina
• Kort strumpor från HM
• Svart skinväska från Åhléns
Bild där 👇


Imorgon kommer W till mig någon gång under dan, äter här och sen sticker vi till Grönan med ett gäng! Ska också bli mysigt!

Men nu vet jag inte vad jag ska skriva så jaja, ni får bestämma vad jag ska skriva om!
Juste jag lova ju en bildbomb från ridlägret! De kommer nån gång under helgen, dragit ut på de men jag har inte riktigt haft tid! Men jaja bara så nu vet kanske de blir en lika usel bloggning som idag men jag ska försöka göra några små inlägg iallafall under dagen! De kommer bilder iallafall ibland! :)

Om ca 11 dagar så åker jag på Ridläger i Uppsala! Omg va jag är nervös, tror jag aldrig har varit så nervös som jag är nu iför lägret! Hoppas jag får Börje! Han är Sveriges snällaste häst efter munnin och saga såklart, ni trodde jag skulle glömma dom men never!

Om ni vill veta mer vad som händer under den veckan kan ni ju alltid följa mig på instagram ( Flachs ) där jag uppdaterar dagligen! Där finns de även bilder från idag och ridlägret på fors!

Nu är frågan vad vill ni läsa/kolla om/på??
• haul
• mina hundar
• room tour ( stavning )
• de jag skriver om idag
• något annat
Vad vill ni?? Ni bestämmer!

Nu ska jag fixa mig inför kvällen/natten! Ska sova lite tidigare men blir inte så mycket tidigare!
Hörs imorgon! ;) ( kommer bilder 👇 ) (vet att de är svartvita, jag är inte korkad)


Godmorgon......

.......!
Idag som ni vet ska jag vara med Nellie! :) de kommer bli Mys bara typ, kanske lite hopp och stoj!!
 
men nu ska jag ut med vovvarna, jag vet att de blev ett kort inlägg men de får bli längre när jag kommer till Nellie :) 
 
Kommer en look of today (stavning )!!!!!:)
 
Ha en bra så länge :)
 

Trött

Jag är jätte trött och jag skrev ett långt inlägg men de försvann! Jag orkar inte med min mobil när de raderar allt jag har skrivit!

Men iallafall jag skulle gjort en bildbomb men den kommer imorgon!

Ska också vara med Nellie imorgon- MYS! Saknar henne!

Vad ska jag skriva om????
KOMMENTERA!!!!!!!!
Blir super glad om ni kommenterar vad jag ska skriva om ! Snälla gör de!

Puss puss nu ska jag nunna kudden! Nattis! 💤💤💤


Bild bomb......

..........kommer under dagen! ska bara kolla lite sen kommer de en från lägret
 
Jag på Munnin och Nellie på Dagrun! Favosar!! ( hahha de är lite sura!! :) )

vill ni??

 Hej! 
Nu har jag kommit precis hem från Farsta och vi skulle egentligen bara fixa en sak och sen äta lunch men de blev lite shopping samtidigt! Vill ni ha en haul?? (visa vad jag har köpt ) 

Nu ska jag iallfall slappa lite och sedan ut med hundarna en sväng-tråkigt!

Helgen blir Lugn! 
Fredag blir de slapp, kanske hänger lite med Nellie Iallafall ska jag till Grönan och kolla på sommarkrysset med en annan kompis och hennes kusin barn! ska bli skoj! Får se om de kanske blir en liten film på de! :) 

Söndag blir de vara med Nellie, kanske blir de stallet på en bakluckeloppis! vet inte får se! tror inte de men kanske! :) Men annars tror jag söndagen blir lugn! 

Ja hoppas att jag får lite uppdatering här! jag ska iallafall försöka, bloggappen är sämst på min mobil så vi får se
 

Snabb!

Ja! Lite kort!
Jag vet att jag är usel på att uppdatera! Ska försöka ändra pått ( stavning?? ) men nu ska jag iallafall sova bort den tråkiga dagen! Har inte gjort en skit idag! Jag kunde f***n städa rummet som ser ut som ett bombnedslag!
Men nu på kvällen har jag vart på hundrundan- lite roligare!

Menmen! Imorgon blir de mys med mamma på förmiddagen! Sen på eftermiddagen kanske de blir fixa rum- i don't know!

Men nu ska jag nunna min kudde! Hoppas ni har haft en bättre dag en mig!
Natti natti! 

Skulle ha kommit igår!


Importante soptunna sökes

 
rubriken tell dig allt. Jag (Nellie) have lost bort my soptunna och you måste help mig att hitta den. Hes name är Bertil, 4 years gammal och är av plåt med white plast runt sig. Han försvann när I skulle kasta mitt bananaskal soptunnorna. Snälla help mig att finda honom.
 
Om du see en suptunna så kan det vara him. Call me på mubä dubbelkvack dubbelkvack Jag living på brålmakargatan behind Lottas hus. You vet, Lotta on the Bråkmakarstreet.
 
Then jag seaking for en good hotkorv. Med nice bröd. Oh det ska vara ketchup and senap and saltcucumber on.Oh, then jag want a födelsedags cake for my birtdag, den should vara green and brun. I want tårtan ska have a smak of varmhund - hotdog. 
 
Godddå my älskare. Ser you senare, hejye.
 
 
 
 
 

Inte ren eller hel

Haha låter väldigt konstigt men de är som de låter, jag va inte ren eller hel när jag kom hem!
Låter jätte äckligt men jag har inte duchsat på 5 dagar och jag har vart i stallet och ramlat i ridhuset suttit i ridhuset, trampat i bajs med Foppa och massor av andra saker! De första jag gjorde va att sätte mig i duchsen!
Jag har haft en kanon vecka( 5 dagar ) i stallet med massor av gamla och nya vänner och så klart J( vill inte skriva namnet) som var ledare!
Vi har ridit, sprungit i ridhuset, skrattat åt J och allt annat, blivit skrämda av allt möjligt!

Haha 
Men jag har haft så j***la kul, tack J att du har fixat allt och att du har klarat oss! Men nu ska jag byta om och fixa lite!
Puss & kram

 


Ridläger! Awesome!

Rubriken säger ju allt! När vi kom dit packade vi upp och bäddade sängarna. Sedan har vi haft lektion då övade vi på tölt. Den andra lektionen fick vi trava barbacka på min förra Ridlärare häst, super mysig. Nu har vi precis ätit tackos, super gott :)

Men nu ska jag mysa vidare! 😂


Oj oj aj

Hmm va betyder rubriken? 😕

Jo, haha de är inte så svårt, jag har blivit dunder förkyld, förstår inte, är så förkyld så jag kan inte sova😟 sen igår så va jag med Nellie och när vi lekte med hundarna så tror jag att jag sträckte halva ryggen, kände jag på kvällen!

Men just nu när jag ligger och skriver detta är klockan 5,30. Ja jag vet att de är tidigt men jag kan inte sova då de blir att jag är vaken och kollar på tv nu!

Igår så var ja ju med Nellie, vi gick och handla godis och sedan ner och bada med Lykke! De vad skönt och varmt. Sen efter ca 3h gick vi hem till mig och la oss och sola, de blev också ca 3h igen. Så himla härligt!
Men nu orkar jag inte skriva!
Xoxo//Vickan!


RSS 2.0