Träningsinlägget

Heejsan svejsan!
Allt är bra med mig men ganska trött efter helgen. Haft en underbar helg med mycket skratt och hundpratande människor!
 
Inlägget om träning kommr inte bli av då jag inte rikitgit orkar skriva om de men de kommer ett på torsdag kväll då jag ska träna imorgon kväll med A! 
På lördag blir det äntligen min första debut med Daisy! äntligen säger jag bara då jag har längtat som f****n! Sen på söndag blir det sista starten troligren för i år med Lykke! :P
 
Blev bara ett kort inlägg då jag ville uppdatera mig om hur det bli med träningsinlägget! :)
 
Puss :)

Underbar helg!


Bilden säger vad vi var gjort!

Detta är rätt najs!

Hejsan svejsan! 
Denna helg tror jag är den bästa helgen under september, kan inte säga det det är den bästa helgen på året för jag har verkligen haft underbara helger under detta år! 
Men nu sitter jag på hotellrummet i Lund på Elite Hotel Ideon och bara njuter!! Vi kom hit runt 21 nån gång och vi tog det lugnt och sedan cyklar jag och 6 tjejer ner till staden och köpte pizza för vi var hungriga, satte oss i sängen och njöt av den! Bussresan var lugn och tog ca 7 h, 8 h med unchpausen. Mamma tog ledigt för mig idag för ja skulle inte hunnit till bussen annars. 
Har tyvärr inga fler bilder nu för jag lånar min kompis dator! :P
 
Här ska vi ha årsmöte för Sveriges hundungdom med folk runt svergie. Mötet börjar imorgon och innan det ska vi hinna att äta en lång och god hotell frukost! På kvällen efter en lång dag med möte ska vi avsluta med en tre rättersmiddag med alls och bara ha det kul! 
Vi har möte på Söndagen igen och det avslutas väll nån gång efter 16 nån gång, så vi blir väll sent hemma på söndagen sen! 
Jag har aldrig varit med på repskapet nån gång men har alltid hört att det har varit så roligt,så i år hängde jag på, har stora förhoppningar och hoppas det kommer bli awesome.Typ en lugn avslut på en riktigt najs vecka!  
 
 
 
 
 
Kommer ett inlägg om veckans träning oxå, hört att folk vill läsa om det oxå, har bara inte hunnit skriva det men det kommer nog efter helgen nån gång, kanske kan låna hennes dator en stund igen på bussresan så kan jag skriva om träningen då! Men ni kan få seee bilder från veckan! 
Som sagt det har vart en riktigt bra vecka med roliga aktiviteter!
 
Puss o Kram
 

12 timmar!

Ojjj ojjj vilken dag jag och Lykke har haft! :) 
Vi åkte hemifrån vid 6 imorse och kom hem nu för ca 20 min sen, alltså vid 19,15 ich! Möte upp A och åkte med henne till Örebro där jag skulle starta idag. 
Klass 1 var först. Måste kommentera detta, klass 1 banorna har ju blivit svårare och svårare! Helt sjukt vilka kluriga banor det börjat bli, Klass 1 ska ju vara ändå hyfsat enkel, men nääää. Idag var de ca 90% av hundarna som diskade sig och det brukar vara iallafall 25% som går in felfria eller med fel, dem får iallafall en tid. Och detta med att vara trevlig mot sitt motstånd, det kan man fettglöma. Man går inte med armbågar ut och "råkar" gå in i andra, vara otrevlig, nääää usch på er!! Jag försöker iallafall vara trevlig även o ag är värsta tävlingsmänniskan och tycker inte om att folk beteer sig så.
 
Men över till mina starter!
Började med hoppklassen idag. Trodde banan var svårare än vad den var när jag gick banvandringen, gick olika vägar och mycket tankar gick runt. Kände mig ändå tryg när jag gick in och skulle köra. Kan inte säga så mycket om detta lopp då jag är nöjd med hela loppet man kan inte riktigt säga vart och hur. Hela bana flött som de skulle och ingen tvek från Lykke! <3 
Vann iallafall min klass och fick tiden 32,76, riktigt nöjd faktiskt med den tiden! :)
 
Agilityklassen kan man snacka mycket roligt och tråkigt om, men mest roligt! :) Springer in på banvandringen för jag och A gick en prommis när klass 2 large körde och de tog lite längre tid än va vi trodde. Som tur hade vi sätt hur banan gick och jag visste hur jaag skulle göra, gick mest in och kollade att de funkade. Gick in på banan nervös men mest taggad. Detta lopp var de bästa agilitylopp jag nog har kört även om de blev en disk. Idag hade hon både hindersug på både tunnlar och hopphinder. Hon tog oxå en svår slalom ingång, en dold tunnelingång och det bästa av allt, ALLLLLA JÄKLA KONTAKTFÄLLT! De gick inte snabbt tror jag men hon tog dem utan tveckan! :) 
Disk blev för att hon var lite för taggad och jag var inte riktigt berädd att hon hade sånt sug på hindrerna idag så jag skrek lite för sent och hon sket i mig för hon ville hoppa de hindret innan hon tyckte hon kunde lyssna! Både dåligt av mig och henne! Men som sagt, idag skiter jag i om detta lopp blev en disk för jag är så sjukt nöjd med hennes lopp. Skulle ju vart lite coolt att få det till en ett nollat lopp, men ibland händer det ett sånt! :) Idag tänker vi bara tillbaka på de bra sakerna från agility loppet! :)
 
 
 
Överlag är jag så jävla nöjd med dagens lopp och hennes prestation! :) Kan inte riktigt säga något mer om denna dag som är intressant att läsa om! 
Haaa en bra kväll! 
 

Mitt hjärta❤️




Tror det är den finaste jag har just nu! ❤️ Min andra hand är hon 😊
Vi taggar till imorgon! Tävlar i Örebro imorgon😝

Lyckad träning!!

Tjaaa! :P
 
Igår tränade jag lite agility på klubben även om jag egentligen borde ha vilat! Jag hade två övertaggade hundar, jag trnade min brors hund Daisy också då jag ska starta henne närsta onsdag! :) C och M åkte precis när jag kom, egentlige skulle det ju vart ännu roligare om dom va där och tränade men dem hade precis tränat och va prcis på att hoppa in i bilden när jag kom, hann iallafall säga hej <3
Började med övertaggade Lykke som stod och hoppade på samma ställe innan vi skulle starta! :P Vi körde staketet, Bild här: 
Bild lånad från googel! 
Vi körde både tajt och ut gångar. Hon va så jävla grym!! :) Sen tog vi oxå några kf rann, jävla slarv mupp hon är!!! Vill ha ordentliga kf på henne!! :( 
Hon blev trött ganska fort då hon taggade till 1000 innan vi skulle köra och de verkade ta på henne! så vlade henne medans jag tog ut lilla D och körde!
Kört henne mycket hemma och nästan inget på klubben, då jag sattsar mer på Lykke! Hon var väldigt nosig och blev lätt störd av annat som hände och luktade. Vi körde mest enn skillda saker som hopp, kolla om kf sitter som vi har tränat på hur mycket som helst hemma, vippen, däcket och slalom. Kf tog hn grymt! Dem är dem bästa på henne! Följsamheten är ju itne den bästa då jag nästa inte kört någon handling som helst på henne. Hopp kollade jag bara så hon tog dem. Vippen började vi träna igen, körde den pytte lite 2012 när hon gick sin första agility kurs men hon va lite rädd för den och sen efter det har vi inte lagt energi på den. Hon fick mest känna på den igår, lite dunsningar och fick springa upp på den, överbelnade de då hon tycker den är lite rädd för den. Däcket testade vi oxå på, fegg som hon är så vågade hon inte hopa igenom den, efter lite övertalning så gjorde hon de till slut själv!! Duktig liten skit hund! :) Sen testade vi bara på slalom då hon nästan kan de, ville bara se hur långt vi egentligen hade kommit på den. 
 
Tog ut Lykke igen när jag var helt kla med Dasiy, Körde staketet igen! Jag slarvade, men efter en smäll på kinden av mig själv så skärte jag till mig och ho fixade de utmärkt som vanligt! Sen tog jag hjälp av mamma att hon skulle klicka när hon tog kf, jäkla skit hund, då tar hon ju dem!!! :P Alla jäkla gånger tog hon dem!! :P 
 
Träningen var sukt bra och är så nöjd med båda!! :P Känner mig taggad till debuten med lilla sötisen!  <3 
Lördag morgon åker jag med A till Örebro för tävlings dag! 2 eller 4 lopp blir det!! Vet inte om jag ska köra tunnelcupen med henne! :) Hon fixade ju den i Nynäs efter lite övertalning av C, M och A! :P 
 
 
Tack och hej för idag :)
 

Övertaggad!!

Hejsansvejsan! :)
 
Min lilla flicka är lite övertaggad och bara springer runt som en dåre och bara vill busa är överallt. Crasy DOG!! Tror de blir täning ikväll så jag känner hur hon är innan jag åker till örebro på lördag! :)
Hon har fått vila från i söndags då de var en lång och hård dag för både mig och Lykke i lördags, sen har jag inte mått så bra så har vilat! 
 
Bilder från i söndags! :P
 
 

RSS 2.0