Vilket jävla år!!!!

Tjenar bloggen! :) 
 
Nu börjar det närma sig 2015!! JIPPPPPI!! 
2014 har vart ett helt fantasikt år och jag och Lykke har vuxit såååååååååååååå mycket både tillsammans och inte. Detta år har vart helt underbart och jag kan inte beskriva hur lycklig jag är över att jag har henne då hon är min andra halva och hon ger mig så sjukt fina personer till vänner och jag älskar dem enormt och veet att dem några av dem är vid min sia när jag behöver dem. Nämment och vidare till det jag egetnligen skulle skriva om, det jag hade tänkt! Vårt år tillsammans har vart sjukt bra och kul och tror detta har vart ett av de bästa oxå!!
'
 
Alla har nedgångar i livet och vi hade några verkligen deppnedgångar då jag bara behövden en paus, jaaa då tooog jag det och vissa gånger kom mina vänner! Tacksam!
Kan väll börja lite från början! Detta har vart mitt tävlings år, har verkligen inte tävlat så här mycket i hela mitt liv, tror jag tävlade varje helg en tid i sommras och jag var bara så lycklig för jag blir det av att tävla! Min tävlingsässong började ju med en träning för Eva Marie W, tycker allt gick skit och kände bara att Lykke inte kunde ett ända hinder. Började med två starter i Strägnäs. Den tävlingen var en jävligt bra start, vi tog en pinne och fick två priser. 
Sen var det Nacka tävlingen och det var den VÄRSTA tävlingen i mitt liv och var nära på att sluta tävla, allt gick skit och var ledsen flera veckor! 
Att skriva o alla tävlingar kan ju bli långtråkigt! Men tar några och sen kollar jag ca hur det har gott överlag. I år har jag tagit ca 8 pinnar och fått ca 17+ priser. 
Som sagt har tävlingsåret gott upp och ner meeen mest uppåt! Det största är väll Usm och doggy kval! Det var mäktigt! kan gråta av lycka ännu idag! Doggy finalen kunde jag tyvärr inte start då Lykke fick hotspot över ryggen och mamma tyckte det var pinsamt att visa upp henne då, men glad över att bara kvalat till finalen! Usm kan jag inte snaka om!!! Vilken jävla grym hund jag har!! 
Vart på flerdags tävlingar oxå där jag träffa mina vänner och bara hade det bra!! Starta Daisy oxå! Glad att kommit igång med henne igen, fram steg på varje träning! 
Målet för i år har ju vart att komma upp i klass 2 men det gjorde jag ju i början på sommaren men blev inga nya mål där men det blev bara att samla pinnar och ha det kul! 
Nu och vart ett tag, tävlingsässonen är över för vår del, finns ju några tävlingar men inget mer för oss. Träning fortsätter en gång i veckan. Mig o Lykke starta ju inte tävlings sässongen förren i juni-juli då hon ska paras, med därimot jag o Daisy börjar den i Lindköping i början på året med några vänner! 
 
 
Tack så jävla mycket för detta år!!!! 2014 ägit sönder!!
 

RSS 2.0