You are too gorgeous!

Allvarligt! :) ni är för underbara :) jag älskar komentarer och vad gör ni? jo ni komenterar :) asså ni får fortsätta så, just nu har jag ingen blogg lust alls, därför de inte kommer up så mycket inlägg! 
 
Vad ska jag skiriva om? Snällani som är så bra på att komentera kan väll göra de med förslag! :) kanske nån speciell video?  
 
Jag vet att de blev ett kort inlägg, men ska göra några saker :)
 
xoxo V

Kväll!

Tjenare!

Ikväll är de mamma mys, är hemma själv med mamma! Pappa är i Spanien och har de bra!
Vi ska äta och sedan ska vi kolla på Eurovision song contest. Idag har jag inte gjort något speciellt idag! Blev inte så långt inlägg idag men kommer kanske något senare!


Från skolan

Tjenare!
Nu sitter jag snart på bussen och ska hem. Haft en lång skoldag idag :/ började dagen med att samlas och sen hade jag matte, bläääää typ matteprov men inte riktigt. Sen så åt vi lunch och sen hade engelska. De var typ min skoldag! Bajs tråkigt. Men iallafall, nu nät jag kommer hem så tar jag en snabb prommis med bebis och sen ska jag köpa klänning :o ska ha klänningen till min konfirmation och skolavslutning om jag vågar ha den. Nä nu kan jag inte skriva mer, kommer en outfits bild!

Ett par gula trasiga byxor från en affär från Malaga (kommer inte ihåg namnet) sen en röd/rosa t-shirt från hm

 

Skulle ha kommit tidigare idag!


Sorry! :(

Hej
Förlåt förlåt för skit dålig uppdatering men som vissa kanske vet så har jag inte kunnat logga in, så jag har fått ringa maila och alltför att kunna logga in igen :/ lite knäppt!
De har hänt mycket som visa har märkt på min instagram ( flachs ) och facebook (säger inte namnet ) men som jag inte kunnat skriva här på bloggen, jag har inte video bloggat (har tröttnat ) 
Men kan köra en snabb resumé över några dagar :) 
 
som sagt de har hänt mycket men....
Förra onsdagen (8/5) så åkte jag till malaga med konfirmationen (sjukt kul resa ) aa så kom jag hem i söndags (12/5) skit kul och vi hade de bra och gjorde massor av saker (teater, shoppa, bada gick till två kyrkor). 
Sen har jag vart i skolan, tränat hund och typ bara haft de göt :) 
 
Ja de var en kort kort resumé, men jag är typ sjukt trött och inte orkar något just nu :P 
Idag har jag typ vart i skolan (Boring ) och sen så har jag vart på klubben och tränat agility med värdens bästa W<3 och  nu ligger jag i sängen och ska typ snart sova :) 
 
Har inte kunnat träna Lykke för hon löper och hon är typ värdens gnälligaste suraste hund just nu, så hon är inte rolig just nu, så hag har lånat min brors hund Daisy :) Hon är en lite sak som springer och skäller typ 24/7 :P Skoja bara :D hon är en liten hund som är typ värdens underbaraste hund och göra allt man vill :P 
 
Nä nu ska jag typ sova :) 
 
XOXO 
V :)
 
Typ där fick ni lite bilder, på bild 1: Daisy med fart i benen 2: Mina nya jeans som jag typ älskar :) 3: Lykke och Daisy som ligger och chillar i solen och sista 4: Min älsklings häst som man typ bara ser hans vackra ögon och öron :) <3
 
PUSS <3333
 
ps: Tack Tack för alla komentarer :) <333

RSS 2.0