kul grej!

DAGENS VILL HA: Valp som ska heta Happy och bara mysa! <3
DAGENS KLÄDSEL: Svart tunika med ett par blåa jeans!
DAGENS FRISYR: hästsvans 
DAGENS LÅT: inget, jag är ändå hos bestis
DAGENS SAKNAD: mina älskade vänner!
DAGENS MISSLYCKANDE: misstag man alltid gör
DAGENS KÖP: har inte handlat idag.
DAGENS GODIS: toblerone, kommer bli mer.
DAGENS HUMÖR: väldigt glad
DAGENS BÄSTA: IDAG ÄR DE NYÅR!
 

Lista över 2013

Det är ju ändå sista dagen på året. Många gör den här taggen/frågorna och varför kan inte jag göra de.
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jaaaa, de har jag. Jag har sagt ja till mina föreldrar att jag vill flytta, jag har vågat prata inför en drös människor.
 

Hur har ditt 2013 varit? Mitt år har vart både bra och dåligt, vart väldigt stressad över mycket olika saker och har haft en väldigt orolig mage för de. De bra är att Lykke har gott kanon på träningar, jag har hittat en agility tränings grupp som jag trivs med, jag har hittat nya vänner jag verkligen gillar och att jag har fått uppleva massor av roliga händelser.

Blev du kär i år? Ja! Men vem kan jag inte säga!!

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Kommer aldrig glömma 8maj, 9 juli, 17 juni, 5 augusti och 26 maj, 29 oktober och  9 november! Detta år har vart ett underbar år jag egentligen aldrig vill glömma!

Vad är din största framgång 2013?  De är väll att jag har kommit ut ur min blyg bubbla och vågar nästan prata i för en gupp människor, och att jag har lyckats på tävlingar också.

 

Bästa köpet? Är min underbara säng. Ligger där nästan hela tiden! åhhh va jag älskar min säng.

Vad spenderade du mest pengar på? Jag har spenderat mest pengar på min hund, hon är så jäkla bort skämmd. Min lilla skrutt får mest och jag får nästan inget själv, bortskämmda lilla skit unge är hon.

Gjorde någonting dig riktigt glad?  Jaaa, Nellie och bestisfestis får mig ju alltid riktigt glad. Älskar de när de gör mig så glad så jag tyå stuttsar fram. jag skrattar alltid med de.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?  Sångerna jag kommer påminna mig om är the fox, hey brother och pieces. jag älskar de låtarna varje gång jag lyssnar på de.

Vem har du umgåtts mest med? De är Nellie och min familj.

 

Har du haft ett förhållande under 2013? Nej :) Jag är glad för de, men kanske behöver nån egentligen.

Vart reste du under 2013? Rest mest i sverge men jag har vart i malaga i år också med konfi gruppen.

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Alla sommarläger jag har vart på vill jag har 2014 för de har vart helt underbara, alla kommer jag inte kunna gå på för olika orsaker, men några kommer jag väll loka mig till. 

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag var i skolan som vanligt och sen var jag hemma med vänner och familj, hoppas på en lika grym födelsedag 2014 också, jag gillade verkligen den.

Finns det någon som skulle gjort ditt åt bättre? Jaa fast ändå inte, jag har haft en sån sjukt stress i mig och de har gott till jag har haft ont i magen jämt och blir grinig och vill inte göra något istället så de kunde ha vart lite borta tycker jag väll.

Vem saknade du? Jag saknar mest min bestisfestis som jag inte har träffat på hur länge som helst. Men aldra mest saknar jag Kirby, Gossan och Snorke, Åhhhhh mina små varelser!! 

De bästa nya människorna du träffade? Jag har träffat många nya människor detta år som jag trivs med, både yngre som äldre och såklart jämnåriga. Men de jag kommer på nu som jag faktiskt pratar med ofta är väll Sofia, Klara, oliwia och folk från en ny klubb jag har gott med i.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Ta de lungt och ta en sak och varje minut i tagget. Njut av året och de nya händelserna som kommer händ i år!! Lycka till med flytten och på NP!! 

 
 
 
 

Kommer!!

Hej, idag har jag lite fullt upp så igår satt jag och gjorde några inlägg som kommer någon gång underdan och de kommer komma en film i natt/imrogon beror på när jag lägger upp den, hur min dag har vart!. 
 
Idag ska jag till Evis och fira nyår med hennes familj och en till familj som vi har firat med förut. de ska bli jätte kul att träffa henne igen, de var ett tag sen, okej jag träffa henne typ en  minut på julaftonsmorgonen för att ge henne hennes julklap, men idag ska jag verkligen njuta av att vara med henne för jag gillar verkligen att vara med henne!
 
Hundarna kommer vara hemma med musik s¨å de inte hör smällarna ikväll, de är inte skott berörda men vi vill inte att de ska bli heller så de får sitta där inne. 
 
nu ska jag ut på en långprommis så de klarar sig hela dagen!! 
 
Byebye vi hörs!!
 
GOTT NYTT ÅR!!
 

Nyår

Hej!! Asså imorgon är de nyår!! de är helt sjukt va tiden går, kändes som de var igår jag fyllde 15 och skulle gå till skolan. ne men asså tiden bara flygger, man måste ta vara på den man har! 
 
ville bara ta ett kort inlägg nu, ska sova! godnatt!
 

Några dagar efter jul

Jupp två dagar efter jul och jag är lycklig! 
Alla julklappar jag har fått, maten som jag har ätit, träffat hela släkt och allt är bara perfekt!! 

Ville bara uppdatera lite!
Ha de bra! :)

Ja en liten bild på mig själv!

Julafton

God jul allihopa! 

Haft en underbar dag! Nu är de bara kvällen kvar!! 

Vi har inte haft nån tomte men jag har syskon och kusiner som är över 20 så vi behöver inte en! Eller man vet ju inte om nån kommer senare,men de är ganska osäkert! 

Vi har öppnar julklappar och jag är super nöjd! :) fick massor av fint av familj, kusin, vänner och hundmänniskor!! Tack alla som ser detta och vet att jag har fått nått av er!! <3 
Kommer kanske en video!! Vill ni föresten ha de??

Min outfit är ganska chill! 
En vit tröja från HM 
Glittriga tajts 
Och plattat hår och en lätt sminkning! 


Nu ska jag fortsätta umgås med familjen  och en del av släkten! :) 


Gamal bild från i somras!

MARRY CHRISTMAS!! :) <3



Godmorgon

Godmorgon! Nu har precis vaknat! Idag är de dan för dan och familjen ska samlas för att sätta upp grannen och titta på uppe sitta kväll :) idag ska jag inte göra något speciellt mer än att gå utmed hundarna.
Mi. Outfit kommer vara slapp med typ mjukis och ett linne. Inte mer än så! 

 



Ha en bra dag!

Tillbaka!

Hej igen!! Jag vet att de är iallafall en som vill attjag ska börja blogga igen och sen läser jag jätte många bloggar och vill verkligen utvecklas med bättre inlägg och bättre uppdateringar! 
Varför jag tog en bloggpaous och inte fortsatte blogg? 
De är för att jag har haft en jobbig tid i skolan ( ska inte gå in på detalj) och har haft väldigt mycket hela tiden och inte riktig har haft tid att blogga. Men nu är jag pepp på att börja igen!  

Iallfall nu har jag jullov, fick de i fredags. Jättttte skönt! 
Igår va jag i stallet med nellie och Felicia, de var verkligen jätte mysig, inte vart där på jätte länge! 
Och idag var jag med Nellie, vi gjorde inge speciellt mer än att slappa och prata om allt och inget! 

På tisdag är de julafton och jag är verkligen jättetaggad på deM jag har längtat så mycket!! Vara med släkt och familj och bara njuta av livet!  De är verkligen härligt! 

Gamal bild från i somras!! 


Hoppas ni har en bra kväll och matt! Så hörs vi!! 

Horse show


RSS 2.0