snabbt inlägg

hejsan svejsan, skriver innan mina vänner kommer! :)

Helgen har vart lugnt och ska idag vara med kompisar som jag inte har träffat på vet inte hur länge! :)
Kommer bilder! :)

Men nästa vecka så har vi visning på huset så städade i ordning mitt rum lite snabbt och släppte ut hamster så hon får springa. Tisdagen den 4/2 kommer hennes nya syskon som ska flytta in, ååhhhh va jag längtar!! :)

men nu kkommer de byebye! :)


Dags för hundrundan!

 

Godmorgon...

Idag är jag riktigt trött och vill bara ligga kvar i sängen.

Idag är de onsdag och de betyder hundrunda. känner bara att de är egentligen kämpa igenom sig dan och göra så den går snabbt.

Jag har tänkt på om jah ska börja med bild inlägg då jag bara uppdaterar med bilder och en överskrift när jag inte har så mycket tid att skriva.
Vad tycks??

Men nu ska jag gå och äta frukost och ta de lugnt, hoppas ni får en underbar dag! :)¨



7 ärliga svar från frågestunden!

Här får ni 7 ärliga svar från frågestunden.

1. Vilka bloggar läser du? 

Jag läser Nellie Berntsson och hennes syrras, Thilde hööks, Misslisibells, j.i, ehrencronas, Lisa mellert, Andrea hedenstedt, tyras hästar, Linn Ahlborg och massor av kompisars.


2. Vad är DIN stil? 

Blå jeans med en tjock tröja. Fast älskar mina mjukisar också.


3. Hur ser din drömhäst ut? 

Lånad från googel, men jag typ älskar svart hästar med ordentlig man!

Jag vill ha en svart!


4. Hur många olika djur sorter har du haft, vilka? 

Jag har haft 4 olika sorters djur, jag har haft 6 olika hundar med familjen men en egna men tränat med alla förutom en, sen har familjen haft 3 hamstrar men jag har haft en egen, de kommer två till inom några veckor, sen har jag har tre kaniner, egna, sen har vi haft fiskar men de va när jag var mindre.


5. Bloggar du från dator eller mobil? 

Jag bloggar oftast från mobilen/paddan men passar på när jag är på datorn.


6. Vilken är din favorit frukt? 

Mina favoriter är mango och melon 


7. Umgås du mest med tjejer eller killar? 

Jag umgås nästan bara med tjejer men när jag hade pojkvän så va jag mycket med honom.


8. Beskiv din favorit outfit

Typ så fast gärna en tjocktröja på.

De va mina svar. Ha de bra!


Tjääänna Bloggen!

Vickans vän här! Fick skriva på hennes blogg, så tänkte skriva något roligt, men jag vet inte vad än. Idag har jag iaf mött mins första fans, några random 7:or som jag inte vet vilka dom är.... Iaf var det humoristiskt men väldigt traumatiskt. Sen har jag även blivit antastad, lärt känna nya människor, och tryckt in en person i ett skåp, inte mitt fel. Sen har jag även haft svenska och spanska, och faktiskt pluggat lite. Har även skämtat, blivit utskälld osv. Trevlig och otrevlig dag som jag inte kommer glömma i första taget. 

Iaf så är det nog den ända gången jag får skriva här så kör väl på. Jag är en komplicerad människa, med ett mer komplicerat liv, som äntligen börjar gå bra, förutom mitt kärleksliv, för där är dummare än dummast. Mer detaljer vet jag inte ens själv, så det kan jag inte berätta mer om. 

Aja men iaf, någon som vill köpa en fin D-ponny ? Säg till, ska nämligen gå upp på storhäst, faktiskt hittat världens bästa häst, ett engelskt fullblod faktiskt. Helt underbar! Aa men jag är också fett taggad i skolan, behöver inte jobba så mycket steg, så är så pepp, har även fått en mentors roll, så nice! 

Iaf så har jag underbara vänner och Vickan är en av dom, så ni kan vara snälla att lämna en fin kommentar till henne! Tills nästa gång, om det blir någon. Puss och Kram! 

Plugg

Hej. 
 
I tisdags så bröjade jag skolan och de var riktigt najs och komma tillbaka till vanliga rutiner! 
JAg började kl 9 och slutade 13 och de var en riktig chill dag och jag bara njöt egentligen. Kompisarna var glada och då blev jag också glad! :) 
Resten av veckan har jag pluggat och sen i tisdag så var jag med nellie! de var ingen vanlig dag, vi hittade en skaddad fågel som vi fick åka in med till djurkliniken! Det var tråkigt att vi inte kunde rädd livet på den men den va jätte skaddad så det var rätt att ta bort den.
 
men resten av skolveckan har jag verkligen bara puggat, fick tre stora prokejkt att jobba med. men de är äntligen klara så idag har jag hjälpt till att rensa huset för på måndag så ska vi fota och sedan läggs huset ut på annons jag nu börjar jag bli riktigt taggad på att flytt, men innan flytten så ska vi göra massa saker!
 
imorgon är de söndag och jag ska först börja dagen med att gå på yooga! undra hur de kommer gå!:) 
men nu ska jag kolla lite på yt och bara vila! 
 
ha en bra lördag kväll! :)
 

Frågestund

märker att de är fler och fler som kollar på min blogg och det tycker jag verkligen är jätte kul, så jag tänke ha en liten frågestund. Den börjar nu och slutar om ca en vecka! :)

Fråga om allt ni vill veta!! ska bli jätte kul att ha en frågestund! :)

Skolstart

Godmorgon bloggen!

Idag vaknade jag 6 av mig själv och låg bara och drog mig! Jätte skönt! 
Idag börjar jag skolan! Jullovet har vart helt underbart skönt och roligt!
Jag har relativt chill outfit som duger för denna dag!

I eftermiddag så jag jag några saker att välja mellan, har lite panik vad jag ska göra! Men de blir iallafall hundträning på schemat!!

Imorgon är de onsdag jag är ledig och ska vara med nellie och jag vet riktigt inte vad vi ska göra! Uppdaterar då!!
Sen på kvällen börjar hundrundan igen och jag bara I LOVE IT! 
Nä men de är mina sista gånger för jag ska ju flytta! Så i mars så är de sista gången jag går där(ska ju såklart hälsa på) 

Min outfit är
Blåa jeans från HM
blå tjocktröja
Beage T-shirt från hm 





RSS 2.0