hej :)

nu sitter jag och kollar lite på datan såg att jag har fått en komentar på this or that! tar den sen men nu orkar jag inte( tar den när jag går och lägger mig :) Tack h för den komentaren fortsätt :) älskar komentarer :) 
 
 
Igår kom de snö o jag värkligen älskar snön fattar inte varför :/ 
 
Men tar vidion på en gång :) brb!

God morgon!

God morgon! nu har jag typ precis vaknat och sitter och äter frukost, idag ska jag städa mitt rum och sen typ vet jag inte. HA en bra dag så ska jag kollar runt lite :)
 
 

Snälla Snälla ....

komentera min blogg, älskar när folk komenterar ! :)
Jag svarar på de när jag kan :) Vissa min blogg för andra och sprid rykten om min blogg :)

Föresten vad ska jag skriva om det därför jag nt skriver så ofta heller för jag vet inte vad jag ska skriva om! en ska vet ja att visa vill sen men de glömmer jag hela tiden, har lite på min mobil/data men de kan jag lägga upp :)
Imorgon har jag inget att göra men kan ju kanske blogga lite mer då :)

Nu sitter jag i Evelinas säg ( www.eeevispevis.blogg.se) och typ chillar :) tog hennes dator för hon tycker jag jag uppdaterar så dåligt så då tänkte jag att jag kunde blogga en gång till :) kul :)

Ha det så bra så ska vi hitta på något :)

Puss <3

Evelina är bäst

Hej allihopa,Nu sitter jag här med vickan blogg och ska uppdatera för attg hon har varit så grymt dålig på att uppdatera. :D ;D
Och nu gästbloggar jag lite här och jag vet inte vad jag ska skriva om så jag skrivor lite om bla bla bla. ;) ♥
Ehm men nu ska jag sluta så ha de bra  alla vi´ckans bloggläsare. :) ♥

Min blogg. www.eeevispevis.blogg.se


Jag och Vickan pickan BästisFestis  ♥♥♥♥♥

Pusss.♥

This or that!

Hej, bloggen! Nu ska jag ta tillfället i akt och göra en This or that! Nu kan skicka frågor under detta inlägg o kommentarerna. Ni som inte vet vad en This or that är det så är det tex. en sådan här fråga: Sommar/vinter, så väljer man en av dom!

Kommentera så svarar jag på så många jag kan♥

 

Nov. 04, 2012

Vilken arbetshund man har som köra lite slalom( freestyle hunden ska gå slalom mellan ) och sen skulle man snurra och hunden bara ställer sig och glor på något och inte ens märker att jag sticker!
D börjar skratta och fattar ingen ting, hon såg ut som ett ?
Knäpp skallen! Men de är bara att träna på!! Jag tycker att de går bättre och bättre för hon gillar inte freestyle, jag tycker de e kul och försöker få Lykke tycka också de är kul!! De går bättre och bättre!
Egentligen ska jag ta vardagslynaden först, men jag tycker de e så tråkigt så jag skiter i de. Jag tar de andra först för förhoppningsvis så blir hon en normal hund igen!!
Hon har blivit lite konstig från valparna flyttade och de kom en annan valp som tillhör Kelly!!

Jag har en hund som älskar min mamma men jag vill att hon ska älska mig! Men vi försöker att mamma är den stränga personen och jag är den roliga, men mamma skiter i de och de är tillomed hon som har sagt de, nejnej så är de inte. Hur gör man så mamma samarbetar lite?
Jag vill gå på ett gymnasium som jag får ta med mig hunden och bo på skolan. Något förslag??

Men nu ska jag gå och äta och ladda inför imorgon. Jag börjar skolan igen!

Ridning imorgon också, jag älskar fors, resten av veckan utom fre eller sön så blir de hund dagar! :) jag gillar stallet och ridningen men mina husdjur(hundar o hamster) går alltid först !! :)

Ha de så bra så länge!! :)


Stallet


ullareds kläder! :)


Tja!

Sorry för en dålig uppdatering, har varit på väg men har inte orkat! Hänt väldigt mycket men jag kan inte berätta allt nu!!

De kommer en video blogg imorgon typ, när jag är i stallet eller på väg hem.

Va på ullared i onsdags och köpte väldigt mycket! :) kommer en video på de sen, kanske lite senare! men nu ska jag gå och kolla på tv! :)

RSS 2.0