Underbart!!

hejsan svejsan!!
Nu äntligen är jag påväg hem och det har varit underbart!!
TORSDAGS!!
Kom mamma och pappa och hämta mig från skolan!!! HÄRLIGT!! så börja vår resa ner till danmark, vi stanna ungefär 4 gånger till slut stanna vi i skåne på en kamping som var lite sisodär!! där stanna vi över natten!!
sov inte så mycket den där natten!
FREDAG!!!
Vaknade kl 6 gick upp och kläde på mig och gick med hundarna medans mamma och pappa gick och säkrade alla saker!! började åka vid halv 8, stanade kanske 5 gånger. åkte till båten som gick mot tyskland!! satt på en båt i 45 minuter, första gången Lykke åker båt gick sjukt bra!! väll framme i danmark så gick vi in i ett stort köpcenter där man kunde köpa öl, vin ,sprit, läsk, godis och såna saker. när vi var klara där inne så åkte vi tillbacka till båten och åkte till danmark.
väll framme på kampingen så blev vi lite förvånade det var sjukt fint och det fanns djur, lekpark och massor av saker(strand) mamma och pappa börja med maten. vi kom i säng typ 12 men det var helt okej!!
sov bättre och längre!!
LÖRDAGEN!!!
vaknade av att mamma och pappa var vaknade, gick upp kläde på mig och fixade de sista innan det bärde av till utställningen.
det var svårt att hitta platts för vår stora husbil men vi hittarde som tur en skuggplatts nära plan!! det tråkiga var att Lykke löpte och inte fick följa med in till plan för en hon skulle ställas, men vi gick och hälsade på p och j, det var kul att träffa dom andra gången vi träffar dom. Vi hämtade Lykke för de ville träffa henne, P sa att hon var fin och de sa ju såklart j också. lite stor men vi skulle kolla va domaren sa.
Mamma gick och fixade henne medans jag kolla på andra hundar.
när det var champinon hundarna så kom mamma och kollade, det var tur för då såg hon en hane som var fin!!! ( ni får inget namn eller något)
vi sa att vi såg en fin hane till j och hon sa att vi skulle gå och prata med henne!!
när vi hade pratat med henne så gick vi och anmälde mig till barn med hund!
gick in med Lykke och ställde henne, förstod inte riktigt vad hon sa för hon pratade danska men det gick så bra att Lykke gick in och jag sa stå och hon ställde sitt finaste och hon VANNNNNNN!!
sen skulle jag in igen för att ställa henne på den stora utstälningen!! hon visade sig lika bra där också(möte Woggie, lykkes mamma) dommaren skrev så här!!
Är ganska nöjd med de resultatet!! utom att domaren var färgbling och skrev att hon var trefärjad, vart f*****n har Lykke brunt någon stanns!!
Hon fick ett blått snöre?? om inte 4 stycken skulle fått rött skulle jag in igen men det fick de så jag gick inte vidare.
precis innan vi skulle dra så skulle vi hälsa på hanen (säger inget)
sen åkte vi hem till Lykkes syster för att äta middag och avsluta vår resa där!! Det var 8 sheltisar en risen en bc och 3 bc valpar!! (Jag blev kär)
Kelly blev mobbad och belv jagad av 6 sheltisar (härligt med så många sheltisar!!)
21.30 bärde det av till kampingen och kolla på finalen(loreen vann)
siomnade inte fören 1 på natten!! innan jag somnade ramlade jag ne för sängen och slog up hela armen och gjorde illa axeln, arbågren och höften!
Söndag!!!
vaknade av att mamma öppnade en dörr och jag gick upp gick en promis med hundarna och sen bärde det av hem!!! nu sitter jag i husbilen och väntar tills jag är hemma!!
min status på FB!!!
Lykke löper, mamma hittat en hane troligtvis, hem kolla hans stamtavla, åka till veterinären kolla när det är bäst att para, åka till hanen, para,vänta, valpar!!! Livet är stressigt men roligt!!! Life is good sometimes!!

har det bra så hörs vi någon gång när jag har bilderna!!!
puss och kram skum bannan!! <3

ps: Kolla in min andra blogg!!!
www.vickanslykke.blogspot.com
alla bilder kommer inte på denna blogg den kommer andara bilder på den amdra och kanske en film också senare nästa vecka!!

Danmark!

Hej!! 

nu är jag på väg till danmark och ska ställa ut Lykke!
kul att träffa hennes syskon igen!
jobbig resa!! 10 timmar men vi övernattar i skåne.
igår var jag på i skolan i ungefär 1 timme sen fick jag as ont i magen (mens) och knappt kunde gå! hem fick jag gå och sen ta en ipren efter ungefär en halvtimme så var värken borta! jobba ut men lykke  jobba starnden bada klubben på kurs hem packa sova! en bra dag alltså!!
det var andra gången jag bada i år och det var sjukt skönt !!( ska försöka få med A nästa gång. hon har inte badat i år, jag och M har redan badat två gånger!)
min tredje blir nog med pappa ska försöka få i honom i danmark!!
Nu sitter Lykke i mitt knä och myser!!
puss och kram skumbanan!! <3

RSS 2.0