JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

På Lördag kommmer A och M hem och jag kommer få träffa de innan jag åker till Thildesläger!! FY F*******N va jag är glad!!
 
Har inget mer intressat att berättat om!!  :)
 
Puss & Kram Skum..Banan!!
 
Ps: har färgat håret!! :P

Tält!:)

Hejsan svejsan!! Nu ligger ja i tält med L!! Vi ligger och kollar på mobilen! Jag pratar med bästa A innan hon sticker till Kroatien :( får inte träffa henne på tre veckor :( saknar henne redan! Saknar M jätte mycket vill att hon ska komma hem!! M kommer jag inte få träffa på 4 veckor !!;( Men som tur åker inte E bort, hon åker vecka 32 och jag kan inte vara då så då är det okej !!;) Men nu ska jag prata vidare med A!! Puss & Kram skum.....banan!!:)


:D jag är glad när jag tänker på de!! :D

Förra vecka var det den 13 och då var de en månad kvar tills THU´s sommarläger!! :D på Tisdag är det en vecka kvar tills Thildes sommarläger!! Sen om ungefär 2 ½ vecka kavr tills jag avslöjar en stor hemlighet som jag håller på!!(många vet den men den som inte vet får vänta!! tror egentligen att deet är de flesta som vet det!!) HEMLIGHET NI FÅR VÄNTA!! DEN SOM VÄNTAR FÅ VETA NÅGOT ROLIGT SEN!!

Veckan! :)

Veckan har varit kanon!!
 
Måndag: Grönan med E och sen bada med E!! 
Tisdag: Jag gick en blöt promis med A och senh så gick jag och var med mina grannar och spela kort!
Onsdag: Var jag med mina grannar och sen så åkte jag till klubben med A och bara hade de bra!!
Idag/Torsdag: bada med bästa A och sen så vara med mina grannar!! 
 
A och E och mina grannar är alltid till hands!! jag älskar att kunna vara med både äldre och yngre!! kan nästan inte vara med jämnoriga kompisar, håller mig till äldre och yngre!!
 
Fredag: vara med mina grannar och sen köpa medecin!!
Lördag: vara med mina grannar och sen något annat!! A åker booort :( vill inte att hon ska åka :( 
Söndag: vet inte!! :( 
 
Nässta vecka blir de att typ vara med E!!!
 
sen så åker jag bort!! Ridläger hos T!! Äntligen får träffa H och L och E och J och massor av nya!!! :) 
 
vänPuss & Kram skum....banan!! :)

:(

Igår var det grönans tur igen fast meed E!!
 
Vi åkte Pop expressen, extrem, insane, stora bergodalbanan, slänggungorna, flyggande mattan och vilda musen!! vi var där bara i 5 timmar, men sen kände både ja och E att vi var klara, men när vi hade åkt vilda musen så vände jag mig om och gick samtidigt ( det går aldrig, för mig, men för andra går de!! :( tusan)  går in i en pellare och sen så kommer ju E såklart och går in i mig!! Blev inte så lyckat !! Det gick bra för henne medans jag blev lite snurig och trolet en spricka i fingret!!(tror jag inte åker in och kollar de bara om det blir värre) 
 
Idag har det vart en slapp dag! vaknade av att någon  smsade mig och såklart var de H. Gick upp, lagade pankakor, kkom på att jag skulle möta A någon gång under dagen!! det blev en prommis i spöregn!! trevligt och mysigt, kanske gick lite fort men de brukar hon göra!! sen hem duchsa sen tog en slurmis i soffan!! Nu väntar min mage på mat!! :) 
Imorgon blir deet kanske rönken får se hur det är!! senare på eftermiddagen blir det att möta A igen, lite tränign men inte för mycket sen hundrundan!! Äntligen ja gillar hundrundan!! trevligt folk, A hänger ju såklart med! 
 
Life is good sometimes!! 
 
Puss & Kram <3
 
 

Älskade du!! <3

 
Har haft en toppen dag med E!!! <3

<3


Myss!! :)

 

Middag

Nu sitter jag här med E!! <3 Och lyssnar på musik!! Hon och hennes föräldrar är här på middag!! mysssss!! <3

Idag har jag varit i forsen igen med M!! ;) Det var sista dagen jag kommer få träffa henne på 3-4 veckor för förs är hon borta och sen är jag borta ;( !! Knäpppt :) Jaha då kan man umgås med A & E & W lite mer än vad jag hade tänkt!! A åker också bort sen och kommer inte få träffa henne på 3 veckor :( 

Igår var det en mysig dag med W!! Vi var på Gröna Lund!! I <3 You!! Vi åkte Insane, extrem, skratthuset, gungorna, flygande mattan, pop expressen, lilla frittfall och blå tåget sen så kolla vi ju såklart på kapten den röda eller vad den hette!! vill också kunna göra frivålt på stående fot!! ;) A var där med sina kompisar och vi såg henne men hon såg inte mig!! lite knäppt!!! Nästa vecka åker jag med E till grönan igen!! <3 jag längtar redan!!

På onsdag blir det hundrundan med W & A utan M kommer kännas skit konstigt men det kommer bli kul ändå!! Blir säkert bra Bara att A kommer hon är sjuk så hon får bli frisk innnan!! :) Krya på dig A om du ser detta!! 

Mycket bad och sol nästa vecka sattsar jag på !! Blir säkert några dagar på stranden med A & E!! (hoppas jag) 

Imorgon blir det en lugn dag! hör av er om ni vill göra något!! :) 

 

men nu ska jag sova!! :) 

 

Puss & Kram Skum....banan!! :) <3


Vänner för livet troligtvis!! Hoppas!! ;)

VÄNER JAG GILLAR ATT VARA MED OCH HOPPAS DE GILLAR ATT VARA MED MIG OCKSÅ!!! VILL HA DE KVAR FÖR LIVET UT!!
 
Evelina!!
 
Evelina är en vän jag träffa för 9 år sen och sen har vi umgås från dess. Nu är vi bästizzzar och jag gillar henne som vän för hon är en vän som bryr sig om sina kompisar och hon kan man alltid ha roligt med!! Det är en kompis som man egentligen inte kan beskriva henne innan med bara ord, man förstår inte vad jag pratar om egentligen!! Evizz om du läser detta så läs! Jag älskar dig som vän och jag vill aldrig förlora dig som vän! kommer alltid ställa upp för dig om du behöver mig!! Om inte du skulle ha flyttat hitt så skulle jag aldrig träffat dig och vi skulle inte kännt varandra!! Jag hoppas att du förstår hur mycket jag gillar dig som vän!!! <3 Om jag nu skulle flytta eller du så vill jag också att du ska veta att jag vill fortfarande vara din bästizz och att vi ska hålla kontakten! <3
 
 
I love You!!!!!! <3
 
Wilma
 
Wilma är en tjej jag gillar att ha som vän och jag träffa henne i våras när jag gick på en kurs för Thu!! Sen så träffa jag henne i sommras igen och blev jätte bra vän med henne!! Wilma är en tjej som är glad, snäll, knäpp ibland och många bra saker mer!! Hon är också sen kompis jag vill ha som vän och inte förlora!! Hon är också en hundmäniska som ja och vi älskar att hålla på med hundar!! Om du kommer hålla på med hund så kommer vi nog vara nära varnadra!! och det hoppas jag att du kommer göra!! 
 
Malin
 
Malin är en tjej som är först äldre än mig och sen är hon en bra vän. Jag träffa henne också innom hundvärden i sommras!! vet inte egentligen hur det gick till men jag är glad att hon vill vara med mig fast jag är 4 år yngre än henne och är lite knäpp som inte vågar allt!! Malin är en tjej som är glad och frammot och sånna person värkar ja gilla att ha som vän!! Om inte hon hade hund så skulle jag aldig ha träffat henne så jag är glad att hon har sin 4 åriga lilla hund!! Man vet aldrig vad som händer om ett år när du slutar skolan. du kanske flyttar hemifrån och kanske flyttar till någon annan stad!! jag önskar bara att duska vara den du e och om du flyttar eller ja att vi ska fortfarande hålla kontakten och bara var lika gamal som mig!! Du ska veta en sak!! jag gillar dig och jag kan lite på dig!! <3
 
Alexandra 
 
Alexandra är en glad tjej som brukar kallas Alex. Jag träffa henne för ungefär 7 månader och 3 dagar sen nere på klubben. Jag förstod egentligen inte vem du var men sen börja jag snacka med dig och du gick med på hundrundan och umgås med Malin. Alex är en tjej som är glad, snäll och posetiv! Hon är en person man kan tro på! båda gillar att skoja med varandra och något sätt där så kan vi umgås med varandra fast hon är äldre en mig!!! på något sätt så för typ några månader sen så tyckte jag att Alex var läskig vet inte varför men jag tror det var för att jag inte kände henne och att hon är äldre än mig!! 
Men nu tycker jag bara att du är rolig och snäll!! Jag tycker det är rolig att du vill vara med mig fast jag är yngre. :) Alex är också en hundmänniska som ni kanske redan har fattat, jag hoppas att hon kommer fortsätta med hundar och genom hundarna så kommer vi förmodligen hålla kvar kontakten om vi syns så här ofta som vi gör nu!! 
 
 
 
Mina vänner är vänner jag vill ha kvar fast de är äldre yngre. jag skiter i om de är jätte mycket äldre eller jätte mycket yngre, jag har kompisar som går fortfande på lågstadiet!! Om jag fortsätter med hund och hästar så kommer jag förmodligen hålla kontakten med dessa personer fortfarande!! Jag har fler vänner som jag tycker väldigt mycket om men dessa 4 personer är mina närmaste vänner!!
 
Puss & Kram skum...banan!! hahah! :D
 
Ps: har frågat om ja får skriva ut deras namn!!

Jaaaaaaa!

Äntligen är E hemma igen Imorgon är det dags igen, ska träffa den bästa E igen!!
Det var sjukt länge sedan jag var med henne!! <3

Hur vi träffades!!

För 9 år sen när jag var 5 och E var 4 så körde pappa i diket och vi kom inte upp!! Då kom E's farmor ut och tog hand om mig och frågade hur det gick med bilen!! Sen var det en lång historia det där med pappa som körde ner i diketet!!
Sen en dag så flyttade E in i hennes farmors hus för hon skulle flytta!! Då sa E's farmor att det var en tjej (jag) som bodde lite längre upp på gatan. Då gick hon hit och knackade på dörren, det var pappa som öppna dörren och lilla E frågade
"Är Viktoria hemma??"
fast jag var inte hemma och hon gick hem.
pappa sa senare när jag kom hem
"Det var en liten tjej som frågade om du var hemma!!"
Jag gick till henne och vi började leka!
Vi blev bättre och bättre vänner för varje gång vi lekte!! Efter typ 1-2 år så frågade E om jag ville bli bästa kompis med henne!! Och det vill jag också!! ytligare 3-4 år så tänkte jag och E tillbaka i tiden och frågade varandra "hur många gånger har vi bråkat" då kom vi fram till ungefär 1 gång på 5-6 år!! Sen har jag varit med henne nästan varje dag!!
Jag tycker du är en sjukt bra människa som man kan lita på och vi skrattar med varandra åt värdens dåligaste skämt!!
Älskar dig E

Puss och kram skumbanan!!
 

Sommar! :)<3

Nu är det sommar!! äntligen!! <3 
 
Det blev inte som jag hade tänkt mig!!! skulle bli en dag i alby med A & M, men det blev det ju inte!! det blev en dag i östar.......(vet inte vad det heter)  med L!! två dopp rästen blev det på filten i solen!!
 
ikväll blir det en stund på klubben med M och kanske A!! ska kanske inte ta med lykke men vet inte!! 
 
men det blir ett kort inlägg!!
 
Puss & Kram skumbanan!!

Man kan tänka på När man är ledsen!!

Har en kompis som skirve i en blogg som heter saning om livet, där skriver hon bra saker om sig själv och hennes familj och sina vänner.
Ibland skirver hon något man ska tänka på t.ex.
"Det är sant! man måste alltid tro på sig själv om man ska kunna klara av världen! Världen ger utmaningar och funderingar men om du tror på dig själv så kommer du att lyckas i livet. Det är det ända vi har typ att tro på sig själv! Men så är det.. tro på dig själv!" Och massor av såna saker. Det är bra tycker jag, för det man skriver ska vara sant i en sån blogg. De som läser den blogg tänker på det också och då blir allt bar nästan!!
 
Jag sa till henne när hon var ledsen!! :)
" du skirver så bra saker och sanna saker. när du är ledsen och inte riktigt kan tänka på något annat, Så läs igenom din blogg och tänk efter vad du har läst på varje inlägg. Vad du kan göra för att inte vara så ledsen hela tiden och att du får tänka på lite annat. Du behöver inte tänker på de sorgliga, får andra tankar och man mår oftast lite bättre " 
 
När jag är så ledsen så går jag oftast till mamma och pratar om varför jag är ledsen eller så vet hon de och hon bara tröstar mig, eller så sätter jag mig vid datorn och skriver om vad som har hänt.
Som jag gjorde när kirby gick bort så viste jag inte vart jag skulle ta vägen så jag gick och var ledsen i flera veckor, månader. sen så gick tankarna bort och jag börja tänka på något annat!!! Men jag vill säga det till alla som läste min blogg att kirby inte fanns längre! Jag skrev på bloggen (http://vickanslykke.blogspot.se/2011/12/rip.html när jag inte fick säga hej då till honom innan ha avlivades, då skrev jag de istället på min blogg så alla fick vara med när jag sa hej då!!), på FB, på min arm och överallt skrev jag att han inte fanns och att han var det bästa jag hade haft och att jag älskar honom fast han inte fanns längre!!    "Älskar dig Kirby! <3" Det skirver jag redan nu!! <3
 
 
Detta kan man göra om man vill komma ihåg någon som man har älskat och som man har skrivit om!! man behöver inte skriva på sin blogg, men ja som kommer alltid ha min blogg kvar(så länge jag vet nu) så tycke jag att bloggen är ett bra ställe man kan skriva på om man är ledsen eller man inte vet var/vem man ska skriva till!!
 
Jag läste igenom min blogg. Vad jag hade skrivit om Kirby när han gick bort. Jag kände att jag ville gråta en stund och tänka tillbaka på honom. Jag vill komma ihåg hur underbar han var, fast han var lite dum i huvudet ibland!! <3 :) Efter jag gjorde de så kände jag hur underbar han var och hur snäll han var mot mig när jag jobbade med honom!! <3
 
Alla detta sätt borde ni komma ihåg för jag har vart med om så många sorgliga (stavning??) dagar i mitt liv så jag har provat med allt förutom en sak, men det tänker jag inte berätta!!
 
Men nu ska jag sova!! GODNATT!! <3
 
Puss & Kram skumbanan!!
 
Ps. stavningen är inte det bästa men hoppas ni kan läsa det ändå!!
 
 
 

<3

Kvällen har vart bra och jaa har badat!!
 
imorgon ska ja och M och kanske A och bada i alby. om ni är där så kom gärna och säg hej!! 
 
puss & kram skumbanan

Klar!

Nu ser Lykke ut som en nalle björn!! Hon är nu ner klippt och ser förhemsk ut!!! Men nu är hon färdig!!

Nu händer de!!

Igår bestämde jag och mamma att vi skulle ta ner lite päls från Lykke för hon bli så varm för att............kan tyvärr inte berätta!! :(

Idag skulle ja egentligen träffa A men det blev inte så för jag var lite låg nu på morgonen :'( tänkte kolla med henne om hon vill bada med mig och kanske gå ut på en prommis med hundarna !! :) M kanske kan hänga med! :)

För en stund sen så kolla jag på en kadrilj som jag var med på föra sommaren!! jag längtar sjuk mycket tillbaka !! men om 4 veckor så åker jag tillbaka!!
Men jag berättar mer sen!!

puss & kram skumbanan!! <3

Säger bara två ord!!!

ÄLSKAR DIG!! <333

hummm?!?!?!

Nu har många fått vet en stor hemlighet från mig!!!
 
Mamma pappa farmor farfar och morfar har fått veta min största hemlig het!! men tyvärr ni får inte veta !!! mohhahahhahaa:) 
 
nu kommer de kolla upp de vem de är!! :) 
 
 
Nu sitter pappa och skojar med mig med stavning!!! ni som inte vet får veta de nu. jag har dyslexi !!!
 
kort men inte så intressan!! 
 
puss & kram skumbanan

hummm?!?!?!

Nu har många fått vet en stor hemlighet från mig!!!
 
Mamma pappa farmor farfar och morfar har fått veta min största hemlig het!! men tyvärr ni får inte veta !!! mohhahahhahaa:) 
 
nu kommer de kolla upp de vem de är!! :) 
 
 
Nu sitter pappa och skojar med mig med stavning!!! ni som inte vet får veta de nu. jag har dyslexi !!!
 
kort men inte så intressan!! 
 
puss & kram skumbanan

:)

Idag har det bara vart en bra dag!! föutom att jag har haft ont och att A putta i mig i vattnet men annars skulle jag inte kommit i!! :) 
 
fantastisk dag med A på starnden(bryggan) har det varit idag!! 
 
sen åkte jag och M ner till forsen och åkte!! :) 
 
Imorgon kanske det blir en lite promenad med A ;) A och M är snäll och finns där när jag behöver prata :) <3
Imrogon blir det kanske nerrackning (stavning???) av Lykkes päls :) 
 
Ha det bra :) 
 
puss & kram skumbanan ;)
 

Glad och trött :)

Hejsan svejsan!! :)
 
Idag har jag vart trött hela dagen!! :) jag vaknade kl 12 och sen så fråga jag A om hon ville följa med och bada!! :) Jag kände att både jag och A behövde prata och bada och ha det gööt!! :) 
 
imorgon blir de en baddag tror jag :) med A :) vet inte om Lykke ska få följa med :( tror deet :) 
 
På söndag blir det kanske att jag åker med till kolmården :) det ska bli kul men tråkigt för jag gillar inte det är så kul :) 
 
På tisdag kommer E hem och jag tänkte kolla med henne om vi ska göra något :) 
 
Ska fixa min design till en ny :) fast vet inte hur jag ska ha den!! Önskemål???? :D
 
puss och kram skummbanan!! :D

Roliga dagar!!

Hejsan svejasn!! 

dålig uppdatering på min blogg men det har hänt en hel del!!
 
  • har tillexempel skaffat en liten hamster som är 6 veckor gammal och har fått namnet Kiwi (Kiwi Ananas Råttan Flachsbinder!! :)
  • jag har varit ute och paddlat med M och W, vi bada och sola och hade bara ett gööt liv!! 
  • Träffat A ganska mycket också!! :) 
  • Har haft styrelse möte med THU om sommarlägret!! 
  • Har badat!!
 
 
Tyvärr har jag inte fotat så mycket men imorgon ska jag åka och bada med några tjejor och en av tjejorna kanske kan fått mig när jag badar!! :)
 
Saker jag ska göra innan sommaren är slut!!
 
  • Träffa vänner
  • Bada :)
  • åka till grönan med min bästis :)
  • åka till grönan med någon som vill hänga med?? :)
  • åka till kolmården med mamma brorsan och morfar :)
  • Vara jag!! :D 
  • Sova ut!! :D
  • Åka på värdens bästa ridläger hos T!! :D :D :D
  • Hemlig het som kommer i augusti !! :)) (får veta i augusti vad det är, säger inget fören då)
  • Vara ledare på THU´s barn-hundläger!! :D
Det var det jag ska hinna med på en månad och fyra veckor typ :) :D 
 
 
Puss och kram skum....banan (haha den var rolig :D )
 
PS: vet fortfarande inte vad jag ska skriva om :) <3
 

???

Vill ni se mig och Lykke göra några trix????? :D 
 
Lykke undrar också, kanske ni kan se på bilden!!!! :D

RSS 2.0