Tråkiga skolan!

Hejsan svejsan! Nu är jag i skolan och har rast! Mina kompisar är inne och jobbar så ligger själv på en bänk ute i solen!
Igår var jag på Friskis med M, det var kul och jag ska göra om de! Fast då tror jag A följer med!

Klockan 2 hämtar mamma mig och ska vi åka till Kalle och fixa lite med honom och se om S kan hjälpa mig lite! Sen direkt till fors och rida lektion för E, vi ska rida barbacka!!


Men nu ska jag sticka!
Puss och kram skumbannan ! 😃


Muskel inflammation!

Hejsan svejsan!


Ja som sagt har jag fått muskelinflammation i armen. Det börja med att jag hade cyklat i två veckor ner till klubben och hade suttit lite konstigt på cykeln, i måndags så kände jag att min arm började värka och mamma sa att det är lite så som du brukar ha sätt på alovera, jag satte på alovera och en linda på armen, i tisdags hade jag fortfarande ont och jag gick till skolan och sen när jag kom hem och skulle gå och lägga mig så fick jag en Ipren och på ons så vaknade jag kl5 för att armen värkte som f*****n men kunde som tur var somna om, sen kl 6 så vakna jag igen hämtade vatten, kunde inte röra armen och skrek på mamma, mamma kom och fråga vad som hade hänt jag sa att det var min arm, tig bort lindan och kollade om jag var svullen eller något men nej det var jag inte. Mamma hämtade en Ipren och gick och ringde vårdcentralen vi fick tid kl 14 så jag gick till skolan som vanligt och inte kunde röra armen, sen så hämtade mamma mig och vi åkte till vårdcentralen, när jag hade sagt vad som hade hänt så säger en tjej att det är en muskel inflammation( neeeej jag orkar inte med sånt här) jag åker och rider på kvällen och idag så har jag cyklat till klubben( skulle unvicka att cykla upps) nu har jag ont som f***n och ska sova !!



Det är inte så kul med det är bara att kämpa!! Hejahejaheja!!! Tur att man har fina vänner som kan trösta min om jag får för ont!!! Tack att ni finns här i värden ! Utan er utan liv! Ni gör mina dagar för mig! TAACKKKK!!! <3





Fin du är!!


Snart hemma!!

Hejsan svejsan!

Nu sitter jag på busshållplatsen och väntar på min buss som går om 3 minuter !!

Det har vart en seg dag och allt tog långt tid att göra, det var jobbigt!!
När jag kommer hem så är det melis och sen en promenad med L!!
Ikväll så är det styrelsemöte nere på klubben, jag och M tänkte ta cykeln och cykla ner, mörkt och kallt(brrrr)

Hörs sen pusspuss!!


JAG ÄR GLAD!!!

JAG ÄR BARA GLAD IDAG KÄNNER JAG!!!

RSS 2.0