skulle.....

.......ha uppdaterat igår sa jag ju men jag hann inte!!

Igår var en underbar dag som jag nästan visste! W kom till mig vid ca 14 tiden och vi var hemma hos mig och typ slappade, kolla lite på film, åt, fixa oss och bara chilla runt. vid 19 (vet det var sent) men v åkte till S och sedan vidare mot grönan, hos S så fick jag ta ett av hennes kusinbarn(så söta!)
Väl framme vid grönan så var de knök mycket folk, man såg lite grann men inte så bra...... vi var vid grönan 20,30 så vi hade missat lite men de gjorde inte så mycket.... sen var de hela jäkla vägen hem också, de var en rolig upplevelse! de var mycket folk och vi skulle ner för trappor med barnvagnarna och ner för rulltrapporna och lite så... men sedan när vi kom hem så var jag och W jätte trötta så vi satt vid datorn en stund och sedan så gick vi och la oss ca halv 2... sent men jajja om man har haft en bra kväll får man ta de! :)

Idag då!! OMG!! var seg hela dagen, vakna vid 10 och sen låg jag och vänta på W skulle vakna men jag fick väcka henne! hahah!
sen kom jag på att jag skulle till stallet på loppis, vi skjutsa hem W och sedan åkte vi till loppisen, väl framme i stallet var de in gen där.... :/hmm konstigt........!
jag och mamma gick in i stallet och jag fick tankar från lägret jag var på...! åhhh saknar så himla mycket! imorgon är de två veckor sedan jag var på väg till stallet för sedan gå på lägret! (kommer en resumé med bilder och allt om lägret!!) men vi gick in och kolla hur fint de har blivit (håller på att göra om)
Sedan åkte vi och kolla in mitt gamla stall i Haninge och hälsa på där... så mysigt stall de är!! vidare mot ett hus som är till salu! inget vi hitta! på vägen hem fick jag en glass... mums!
Vid 17 tiden så gick jag över till min granne och hängde där en stund och nu sitter jag här och bloggar!
just nu sitter jag och lyssnar på musik! vet inte vilken!!

morgon blir de en dag i sickla med ett par kompisar(egentligen orkar jag inte, som jag känner nu) men de ska nog gå bra! :)

nu orkar jag inte skriva något mer!! ni får följa mig på instagram- flachs

Ha en skön dag imorgon så hörs vi kanske på bloggen!

 

 bild från i vintras på Lykke otad av Johanna wallén 
 
En häst från vårt stall (vet ikke vem de är) 
Så såg jag ut igår, vet att den är svartvit men gillar svartvit!!
från i morrse! Det är Tiller!
Två tröttisar i morse!!
Hahha bjuder på denna! jag är jätte trött jag suger på min klubba som såg ut som en napp!! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0